📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
wiem, że to gość ale mi się skojarzyło
Quartz75 zauważ z jaką prędkością jechał samochód , potem będziesz mówił czy by sie zatrzymał czy by sie nie zatrzymał
To chyba z tytanu żebrowanego ta osłona by była. Zatrzymuje się momentalnie w miejscu, widziałeś takie osłony?
W 00.09 nic się nie dzieje.
Za cholerę nie mogę ustawić na 00,09. Szukam eksperta służącego radą.
Rada: włącz mózg.
ustaw 0:09
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Mocarnie zakurwił tym Matrixem. Ogólnie hyundaie mają jakąś czułą elektronikę, można lekko puknąć zderzakiem i poduszka wystrzeli...
Co do filmu, ta baba to pewnie z narodu brudasów, nie chciał jej dać grosiwa i przekleństwo szybko zadziałało.
Co do filmu, ta baba to pewnie z narodu brudasów, nie chciał jej dać grosiwa i przekleństwo szybko zadziałało.
modzgi napisał/a:
Osłoną od silnika.
Quartz75 zauważ z jaką prędkością jechał samochód , potem będziesz mówił czy by sie zatrzymał czy by sie nie zatrzymał
Kolega z bliska osłony silnika chyba nie widział. A już tym bardziej materiału z którego jest wykonana...
P.S. Zahaczył saniami, ławą, albo uderzył mocowaniem któregoś wahacza do wyżej wymienionych. Miskę by rozpruł/zerwał/wgniótł bo to prasowana blacha w osobówce tego sortu, ewentualnie lub przy okazji silnik poszedłby do góry na gumach łap.
Że poduszki strzeliły to nie kwestia czułości elektroniki tylko sposobu sterowania poduszkami które w nowych autach odbywa się z reguły za pomocą centralnego sterownika opartego o akcelerometr. Strzeliłyby w każdym aucie w którym sterownik wykryłby momentalne, zbyt gwałtowne wyhamowywanie w kierunku 0g od wartości progowej. Różnie też są programowane przez co w autach małych, lekkich i "miękkich" progi są niskie bo i mniejsze prędkości są dla ludzi w nich niebezpieczniejsze.
Wątek techniczny wyczerpany. Dziękuję, dobranoc.
Dzięki za skrócenie filozofowania na temat prędkości i osłon silnika, których on oczywiście nie widział na oczy. Pozdrowienia od mechanika samochodowego.
P.S. Strzeliła chyba boczna tylko.
P.S. Strzeliła chyba boczna tylko.
sie kurwa przestraszylem jak jeblo
A ja od kilku miesięcy jeżdżę z zapaloną kontrolką poduszek.
Solfernus napisał/a:
A ja od kilku miesięcy jeżdżę z zapaloną kontrolką poduszek.
A nie wisi ci taka luźna biała szmata z kiery?
tez mi tak kiedys jeblo, ale milem oczy!!! jak ateista gdy trafil do nieba!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów