zapowiedź waszego ulubieńca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Tak głupie i chujowe ,że aż mnie rozśmieszyło
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Racja, użyszkodnik bez warna jak żołnierz bez karabinu.
ha ha ha ja pierwszego warna dostałem też od penerka (warto było zobaczyć jaki jest przewrażliwiony na swoim punkcie)
@up ale najlepsze jest to że słowo "spierdalaj" padło tu bezpośrednio do moderatora . Chyba świeżo zarejestrowany musiał być. Też dostałem warna za słowo "spierdalaj" ale w życiu by mi nie przyszło do głowy pisać to do moda
@up A ja dostałem za takie coś sadistic.pl/anime-music-video-vt138595,120.htm1407944 Wrażliwy na swoim punkcie gorzej niż kobieta z psm.
warna masz bo: sadistic.pl/anime-music-video-vt138595,105.htm1407806
Ogólnie wypowiedź była związana z tematem(anime). Po twoim poście dalej toczyła się dyskusja, ale tylko ja dostałem warna I kto ma tutaj problemy z czytaniem?
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów