📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Wszystko pięknie ale czemu go nie odpalił...?
(może dla tego, że w tym sprytnym urządzeniu nie ma imo )
Ale jak znam życie to zaraz się wypowie w h*j ekspertów.
Ale jak znam życie to zaraz się wypowie w h*j ekspertów.
Ta astra to i tak wielkie gówno jest, szczególnie z silnikiem 1.3 CDTI. Gorszego auta nie miałem nigdy wcześniej. Staram się sprzedać już drugi miesiąc, niestety chyba tylko ja jestem na tyle zjebany, żeby kupować auta bez przeczytania opinii o nich.
harimen napisał/a:
Wszystko pięknie ale czemu go nie odpalił...?
Ale jak znam życie to zaraz się wypowie w huj ekspertów.
Do odpalenia samochodu nie potrzebny jest immobilizer.
KamayPL napisał/a:
To jak oni odpalają auto bez tej kostki? przekładają na szybko komputer od innego auta?
@2xUP i 3xUP widzę w chuj eksperci. Ja mam taką astrę już drugą i jestem zajebiście zadowolony. Pierwsza w 1.6 115KM paliła sporo ale cichutka i bezawaryjna w chuj. Druga 1.7 90KM pali malutko , odejście jest dobre (nie potrzebuje zapierdalać 200km/h na mieście). A z tego co wiem do odpalenia fury to akurat immo potrzebny jest.
Ale po co opla kraść? Nikt tego nie chce
Ciekawe tylko, dlaczego go nie odpalili, czyżby ten mega zajebisty gadżet nie posiadał immo?
fajny kluczyk na radyjka
astra to gówno, taka chujowizna że po 4 latach rdza wychodzi, śmiech na sali.
astra to gówno, taka chujowizna że po 4 latach rdza wychodzi, śmiech na sali.
Co do immo odpalić by odpalił bez, ale daleko by nie zajechał w końcu by odciął zapłon, ale to też nie problem w dzisiejszych czasach wystarczy kompa podłączyć i odpowiednim programikiem to obejść. Tak teraz kradną samochody w nie więcej niż 30-40 sekund nic nie uszkadzając.
W ogóle ople mają jakieś chujowe zamki. Jak jeszcze chodziłem do szkoły to moi dwaj znajomi z klasy mieli corsy (jeden posiadał Corse B, a drugi nowszą Corse C) i kluczykiem od jednego można było otworzyć i odpalić drugi ;/ i na odwrót.
W ogóle ople mają jakieś chujowe zamki. Jak jeszcze chodziłem do szkoły to moi dwaj znajomi z klasy mieli corsy (jeden posiadał Corse B, a drugi nowszą Corse C) i kluczykiem od jednego można było otworzyć i odpalić drugi ;/ i na odwrót.
KamayPL napisał/a:
Racja. W odpaleniu samochodu immobiliser akurat bardzo przeszkadza. Do odpalenia pasuje go wyłączyć. Niezaprzeczalna logika wywodu.
A Astra to samochód jak samochód. Niczym nie zachwyca i niczym nie zraża. Posiadam J-kę i nic się w tej kwestii nie zmieniło, poza tym że ładna jest. Ot - auto i chuj.
Posiadanie wytrychów w Polsce jest karalne, mimo że to polski wynalazek (nie piszę o tym konkretnym, choć pewnie też). Jak myślicie, że jak auto ma imo to nie da się go odpalić, to w jakim wy świecie żyjecie - przecież ten gadżet ma 90% aut a jakimś cudem one giną
Skąd można taki wynalazek dostać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów