📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:15
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Tato, patrz jaki ładny piesek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-Chuchnij
-Jadłeś!
-Jadłeś!
Wyrzygał przeciwnika ...
nieźle musiał oberwać po bebechach
Reporter so pro
aż się bidny spocił
Pierwszy reporter który nie wietrzy taniej sensacji i nie chciał tego kamerować.
Inna sprawa, że być może dlatego, że dostałby w mordę, a może z poczucia przyzwoitości. Tak czy siak, dobra reakcja.
Inna sprawa, że być może dlatego, że dostałby w mordę, a może z poczucia przyzwoitości. Tak czy siak, dobra reakcja.
myślałem, że dostanie w mordę
Z wysiłku? ze zmęczenia? z bólu? jak Wam się wydaje?
Cytat:
z Twojego zdania rozumiemy, że koleś walczył z małą niespodzianką. AHA...........Wywiad po walce z małą niespodzianką
@Bad_Motherfucker
po oczach widać że z wysiłku, rzadko wymiotuje się od uderzeń tym bardziej przy takich mięśniach. Poza tym ilość uderzeń w brzuch w MMA jest znacznie mniejsza niż w boksie
po oczach widać że z wysiłku, rzadko wymiotuje się od uderzeń tym bardziej przy takich mięśniach. Poza tym ilość uderzeń w brzuch w MMA jest znacznie mniejsza niż w boksie
Jest niewiele ras które potrafią okazywać wielki "szacun" a w kryzysie (rzyg) krzywić się i wydawać dzwięki gorsze od rzygania. Do tej wrasy wlicza się murzynek.
Wyobraźcie sobie polskiego dziennikarza (obojętnie z jakiej opcji) który tak zachowałby sie......nie znajdziecie.
Wyobraźcie sobie polskiego dziennikarza (obojętnie z jakiej opcji) który tak zachowałby sie......nie znajdziecie.
Czyżby wstrząs mózgu ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów