a jakich zwierząt TY nie lubisz?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
a jakich zwierząt TY nie lubisz?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wójek TY chyba nie dostałeś mojej zgody na publikacje mojego zdjęcia i fragmentów mojej wypowiedzi.
Ulverytternes napisał/a:
Wójek TY chyba nie dostałeś mojej zgody na publikacje mojego zdjęcia i fragmentów mojej wypowiedzi.
wszelkie podobienstwa są przypadkowe i niezamierzone, ale faktycznie podobni jesteście!
ja ze zwierząt nie lubię szkodników czyli: murzynów, cyganów, żydów i lewactwa
podobnie jak mówca przede mną ale do tego dodać pedałów, lesby, i lewaki (wszystkie szkodniki które się z tym wiążą )
szkodnikami i zwierzętami są tylko tacy antysemici, rasiści i volksdeutsche jak wy, dla takich jak wy nie ma w Polsce miejsca. Podludzie o waszych "poglądach" są gorsi od zwierząt.
doorshlaq napisał/a:
szkodnikami i zwierzętami są tylko tacy antysemici, rasiści i volksdeutsche jak wy, dla takich jak wy nie ma w Polsce miejsca. Podludzie o waszych "poglądach" są gorsi od zwierząt.
Na twoim miejscu zmieniłbym forum....
chyba nie jest to forum wyłącznie dla folksdojczy i antysemitów? Myślałem, że inteligentni ludzie też tu są :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów