📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to jakas antysemicka prowokacja!!
zydzi sa dobrymi i pokojowo nastawionymi ludzmi!
zydzi sa dobrymi i pokojowo nastawionymi ludzmi!
a tam. Piwo. Niech wejdzie na główną i rozpocznie hejt
oco sie ten dziennikarz ich pytal?
Jestem bardzo tolerancyjny.
Hałas karabinów maszynowych strzelających do żydów mógłbym tolerować przez całą noc.
Hałas karabinów maszynowych strzelających do żydów mógłbym tolerować przez całą noc.
Wkurwili się za harlem shake.
poszedł typ w jakąś ekstremalnie religijną dzielnicę gdzie nawet żydzi którzy nie maja pejsów się nie zapuszczają bo mogą wpierdol wyłapać i dziwi się, że go pogonili
chętnie obejrzę jego materiał na hardzie jak próbuje sił u ciapatych ekstermistów.. potną go na kawałki, zgwałcą i spalą jego rodzinę i bydło. Potem nadzieją go na pal i wypowiedzą wojnę hameryce.
Good luck!!
chętnie obejrzę jego materiał na hardzie jak próbuje sił u ciapatych ekstermistów.. potną go na kawałki, zgwałcą i spalą jego rodzinę i bydło. Potem nadzieją go na pal i wypowiedzą wojnę hameryce.
Good luck!!
Pierdolona zaraza....
Ostatnio odkryłem w szafce z produktami spożywczymi tzw mole spożywcze. Poszedłem do teściowej zapytać jak się ich pozbyć bo podobno nie jest to proste. Usłyszałem, że trzeba umyć cale wnętrze szafki wodą z octem i położyć pułapkę na mole. Trzeba to zrobić jak najszybciej bo one szybko się mnożą i po krótkim czasie opanują wszystkie szafki w kuchni. Odpowiedziałem:
- Jak Żydzi ? - Teściowa na to:
- Nie. Aż tak to nie...
Wiem, że suche, ale jakże prawdziwe.
Ostatnio odkryłem w szafce z produktami spożywczymi tzw mole spożywcze. Poszedłem do teściowej zapytać jak się ich pozbyć bo podobno nie jest to proste. Usłyszałem, że trzeba umyć cale wnętrze szafki wodą z octem i położyć pułapkę na mole. Trzeba to zrobić jak najszybciej bo one szybko się mnożą i po krótkim czasie opanują wszystkie szafki w kuchni. Odpowiedziałem:
- Jak Żydzi ? - Teściowa na to:
- Nie. Aż tak to nie...
Wiem, że suche, ale jakże prawdziwe.
gdybys wdychal tate babcie ciocie siostre i chomika tez bys byl agresywny
oooo jak w Polsce przed 39-tym:))
U nas też żydzi rzucali kamieniami w Polaków jeśli Ci ośmielili się wejść z ulicy na chodnik:)))
U nas też żydzi rzucali kamieniami w Polaków jeśli Ci ośmielili się wejść z ulicy na chodnik:)))
Wszyscy są hipokrytami.
Katolicy kochający bliźniego, prócz tych z po
ciapaci którzy są pokojowi, jak dla mnie bomba
żydzi którzy robią z siebie męczenników i ofiary, a jak oni coś zrobią to jest dobre, wymieniać dalej? Mógłbym ale mi się nie chce a i ciągle to wałkowane jest.
Katolicy kochający bliźniego, prócz tych z po
ciapaci którzy są pokojowi, jak dla mnie bomba
żydzi którzy robią z siebie męczenników i ofiary, a jak oni coś zrobią to jest dobre, wymieniać dalej? Mógłbym ale mi się nie chce a i ciągle to wałkowane jest.
Rems napisał/a:
poszedł typ w jakąś ekstremalnie religijną dzielnicę gdzie nawet żydzi którzy nie maja pejsów się nie zapuszczają bo mogą wpierdol wyłapać i dziwi się, że go pogonili
Good luck!!
Chciałeś chyba powiedzieć "potną go na kawałki, spalą jego rodzinę i zgwałcą bydło. Myśl zanim coś napiszesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów