📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pa co kurwy wyprawiają
Oni nie myślą, tylko działają, dlatego skurczybyki takie sprawne w złodziejstwie są
teraz wiadomo kto rządzi w slamsach
cyganka z łopatą? przecież to narzędzie służy do wykonywania pracy, pewnie już ją ekskomunikowali ze swojej społeczności
już sama gadka tej baby jest wkurwiająca .
@Ja-nusz
Oni tym nie pracują, miska i łopata służy im do dwóch celów: mieszania bigosu i wywalania swojego gówna za okno
Oni tym nie pracują, miska i łopata służy im do dwóch celów: mieszania bigosu i wywalania swojego gówna za okno
Autor napisał/a:
@Ja-nusz
nieprawda. Gdzie budulec za okno? przecież z gówna robią domy.
co za ścierwo
@Autor: od bigosu to Ty się odpierdol.
A jednak jakiś poziom kultury jest. Nie zdzieliła go łopatą przez głowę. Można wręcz zacytować klasyka "a mogła zabić"
ta pierwsza z karabinu strzela?
Życie to zupa, a ja mam widelec
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów