Wzięte z filmu "Metal A Headbungers Journey", jeśli chce obejrzeć ten całkiem ciekawy film dokumentalny, to jest w dobrej jakości na kinomaniaku.tv
Wzięte z filmu "Metal A Headbungers Journey", jeśli chce obejrzeć ten całkiem ciekawy film dokumentalny, to jest w dobrej jakości na kinomaniaku.tv
a do autora : sam spierdalaj
Są bezpośredni, nie przejmują się opinią i mają swoje zdanie. Lepiej żeby byli autentyczni, niż żeby to był kolejny pizdowaty zespolik dla 16 letnich zniewieściałych "metalofców", którzy do domu wracają przed 22 i nigdy się nie upijają, a co niedziele do kościółka z rodzinka, to chuj że ciągle pierdolą o swoim buncie i satanizmie.
To właśnie chciałem przekazać.Piwo!
Goście się nie certolą, mówią to co myślą i to w komiczny sposób, bo ja się osobiście pośmiałem.
Ponawiam prośbę, jak się nie podoba to spier*alać
Są bezpośredni, nie przejmują się opinią i mają swoje zdanie. Lepiej żeby byli autentyczni, niż żeby to był kolejny pizdowaty zespolik dla 16 letnich zniewieściałych "metalofców", którzy do domu wracają przed 22 i nigdy się nie upijają, a co niedziele do kościółka z rodzinka, to chuj że ciągle pierdolą o swoim buncie i satanizmie.
Aha, czyli jak jakiś raper przeklnie w swoim kawałku to bieda umysłowa, a metale "są bezpośredni, nie przejmują się opinią, są autentyczni.... blebleble". Niestety w mojej klasie w gimnazjum jak i w liceum miałem kilku metali i powiem, że szczerze nienawidzę tej subkultury (nie bez powodów). Oczywiście nie będę was wyzywał, bił ani nie zakażę bycia metalami, ale swoją opinię o was mam. Tylko bez spin
jebac tych co krzycza jebac brudasów!!!...każda muzyka ma w sobie magie...pytanie czy jesteś tylko tępym chujem który nie ma pojecia o muzyce i jara sie jak małpa w tłumie HH bo całe osiedle tego gówna słucha, czy poprostu ma słuch i wrodzoną czułość na dźwięki...ja toleruje każdą muzykę a gram rocka z chłopakami w swoim zespole, moja córeczka gra w szkole muzycznej na skrzypcach i płacze na jej popisach jak słucham muzyki powaznej...i tak samo reaguje na koncercie Comy jak i O.S.T.Rego
Piwo dla tego pana!
Aha, czyli jak jakiś raper przeklnie w swoim kawałku to bieda umysłowa, a metale "są bezpośredni, nie przejmują się opinią, są autentyczni.... blebleble". Niestety w mojej klasie w gimnazjum jak i w liceum miałem kilku metali i powiem, że szczerze nienawidzę tej subkultury (nie bez powodów). Oczywiście nie będę was wyzywał, bił ani nie zakażę bycia metalami, ale swoją opinię o was mam. Tylko bez spin
Metalem nie jestem, również nie słucham zespołu z wywiadu, ale wkleiłem ten filmik, bo mnie osobiście rozśmieszył i spodobała mi się ich "bezpośredniość"
Wcale nie ma tak, że jak raper przeklnie w swoim utworze to jest, źle chyba, ze przeklina bez większego celu, nie mam nic do rapu, ani do żadnego innego gatunku muzycznego.
Po takim Panie jak ja, to na konia kiedyś wsiadali ! pisz Cross i dawaj na na ostrego drina a nie browarka bo tego już bym dzisiaj nie przezył Pzdr
Tak kurwa siedzę i dopiero po paru minutach do mnie dotarło, a raczej przypomniałem sobie, że sadol dziś to kolejna strona "rozrywkowa" gdzie zagościła gimnazjalna mentalność. Za chuj nie rozumiem co ma wspólnego przeklinanie rapera, do tego filmiku. Zresztą kurwa, sam też dużo przeklinam, jak dla mnie to nic złego. Zespół z filmiku jest niezbyt w moim guście, szczerze mówiąc to pierdolę obecną scenę "det metalową", już lepiej znam scenę hiphopową, o której wiem prawie tyle co nic. Za "tró metalofca" też się nie uważam.
Więc kurwa bawcie się dalej, przekrzykujcie, wyzywajcie, przecież to takie mądre i dojrzałe spierać się o gusta muzyczne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów