📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Wujek Vladimir się kozojebcami zajmie. a tego polsko mówiącego szuję powinien ten dziennikarz odjebać na miejscu.
jedyna drobnostka ktora podoba mi sie w tym calym jebanym tfu allach smiec islamie to ta ich sprawiedliwosc. Jak zabil tak zginie, to powinno obowiazywac na calym globie. A tą islamską kurwe powiesic
Nie spotkał ale słyszał że był tam inny Polak.Ja słyszałem ale nie spotkałem że był Polak na Marsie słyszałem , nie spotkałem bo nigdy nie byłe na Marsie .Taka to ich logika...
O jebany posłuchajcie całości jakie kwiatki : zobaczył przez lustro weneckie że dwóch panów się nim interesuje
O jebany posłuchajcie całości jakie kwiatki : zobaczył przez lustro weneckie że dwóch panów się nim interesuje
A teraz popatrzcie na prawy gorny rog ekranu i porownajcie profesjonalizm dziennikarza przeprowadzajacego wywiad, z tym co prezentuja niektore stacje telewizyje. Ogolnie warto posluchac. Glownie taki fakt jak wyznawcy islamu slepo wierza w to co zostalo zapisane 14 czy 15 wiekow temu, przez psychicznie chorego czlowieka ktory zawieral zwiazki kaziorodcze i pedofilskie.
A mnie się rzygać chciało jak to oglądałem. Co za maniera, żeby jakieś arabskie gównopierdy wplatać w co trzecie zdanie. Języka polskiego zapomniał przez pół roku. W tym przypadku jestem za eutanazją.
@ Kyrodian :Ten facet to Witold Gadowski i on nie pracuje dla "Trwam", oni to tylko wyemitowali.
na chuj to wywiad robić, zajebać gówno i do piachu... po problemie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów