Nie, to nie chłopak. To 18-letnia dziewczyna..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kurwa, chyba mam nowego lidera "nieprzeciętnej urody twarzy". Czas zmienić avatar.
"Dlatego, że chciałem popełnić jedna prosta głupote sie zabić bo..." (2:25 - 2:35)
Boże czemuś Ty to odwiódł od popełnienia tej jednej prostej głupoty..
Boże czemuś Ty to odwiódł od popełnienia tej jednej prostej głupoty..
Ona jest znana czy Ci ludzie co pytają są po prostu tak samo zjebani jak ...to coś?!
pakicito napisał/a:
czemu nikt nie pisze "ruchałby" ? nie podoba się wam?
Ja bym tam to coś za suty wytarmosił
ej ona ma downa? kurwa ona się normalnie ślini skąd to jest wahaha mózg rozjebany
Co temu czemuś stało się we włosy? Kurwa nie dość że szpetne to strasznie, to jeszcze ta fryzura dla zjebów. Coś czuje że do ślubu będzie trzymała swą cnotę. Coś czuje że ona nigdy nie będzie miała ślubu.
Kurwa ale teraz tak na poważnie. Dlaczego te wszystkie zjeby robią te całe vlogi czy jak się to gówno nazywa. Czyżby brak znajomych, chęć by zaistnieć, być może jakieś kompleksy. Przecież 90% autorów tego typu syfu nie ma kompletnie nic do powiedzenia i posiada bardzo odpychający wygląd. Co oni kurwa starają się w necie zbudować życie, którego w realu nie maja?
Kurwa ale teraz tak na poważnie. Dlaczego te wszystkie zjeby robią te całe vlogi czy jak się to gówno nazywa. Czyżby brak znajomych, chęć by zaistnieć, być może jakieś kompleksy. Przecież 90% autorów tego typu syfu nie ma kompletnie nic do powiedzenia i posiada bardzo odpychający wygląd. Co oni kurwa starają się w necie zbudować życie, którego w realu nie maja?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów