@Lacwik
Mylisz podstawowe pojęcia. Ten gość to nie koleś w garniaku mający ojca lekarza i matkę lekarkę, tylko typ, którego wychowała ulica. Jak 99,(9)% fighterów. Chuj z kulturą. Osobiście żygam udawanymi wywiadami, przewidywalnymi kwestiami, wiem dobrze co kto powie i w jakim tonie, nie dowiem się niczego nowego ani odkrywczego z takiego udawanego ustawionego pod dwadzieścia zasad kulturowych wypowiedzi. To jest wywiad - nie zauważyłeś gdzie? To nie wywiad dla sposnora! Koleś go złapał po treningu, na hali! Zobacz jak są kurwa ubrani. I powiem ci więcej - lepiej się słucha takiego czegoś, niżli Pudziana któremu pod nos podstawiają mikrofon a on z głowy wie co ma mówić. Nie, to są kurwa prości ludzie, sam tez wychowałem się wśród takich i szanuje takich o wiele bardziej od wypicowanych cwelasów w garniaku, elokwentnych, ale za to mający o sobie mniemanie kurwa jakby byli panami świata, a mają ledwo magisterkę i zapierdalają w Macu na zlewie. Gość jest szczery, spełniony, pomocny, kocha swoją żonę, jest ułożony i chce pomagać biednym zwierzakom ze schroniska. I ty masz czelność nazywać go idiotą, kretynem? Ten koleś wygrał w życie o wiele bardziej, i na wiele wyższym poziomie niż ty. W twoim wieku nie miał czasu na pisanie "twórczych" komentarzy na sadolu, w twoim wieku walczył o przetrwanie na ulicy
Mogę go nazwać prostym człowiekiem, ale nigdy kretynem, bo on dobrze wie, o co chodzi w życiu i to realizuje. Wieczny szacunek dla takiego gościa, wieczna pogarda dla smutnych kutasów, którzy takim ludziom wypominają ich prosty acz dosadny język.
I trochę kurwa dystansu. Koleś mówiąc o supermanie i naprawianiu łuku brwiowego śmiał się kurwa, więc nie sądzę, by był powód na spinanie dupy jakby ci tam zaraz miał wlecieć murzyński kutas. A co jest zlego w usztywnianiu zlamanego palca gwoździem? Metoda dobra jak każda inna jak nie ma pod ręką nic innego, nie każdy musi być ciotą, która biega ze skaleczeniem na izbę przyjęć, a potem takie ziaziu ląduje na hardzie na sadolu.
I szczerością człowiek może pozostać sobą, zapamiętać to sobie. Lizaniem dupy czy udawaniem, stajesz się tylko marionetką. Zostaw te jebane lekcje i popatrz dookoła ciebie, co się dzieje. Popatrz na tych fighterów. Czy to są według ciebie ludzie z dobrych rodzin? Bogatych? Widzisz tam profesorów? Nie kurwa i nigdy nie zobaczysz...