Ciekawie robi się od 5:50 do końca ale polecam całe.
Nie znalazłem więc nie było
Nie spinaj dupy o wulgaryzmy. Przynajmniej nie udaje, że wywodzi się z arystokracji. Kolo jest z ulicy a tam obowiązuje taki język...No nie wyczymie, aż napiszę swój pierwszy komentarz na sadisticu.
Na początku powiem że też jestem amatorem sztuk walk, może nie mma ale generalnie mam zainteresowanie tego typu sprawami i na pewno mam do takich osób jak Różalski wielki szacunek i podziwiam ich za ciężką pracę oraz pasję, co nie oznacza że się z nimi zgadzam we wszystkich kwestiach. Na podstawie tego akurat wywiadu moge powiedzieć o nim jedno - kretyn! Tak dobrze przeczytaliście, bo to, co sobą zaprezentował powyżej ciężko idzie skomentować, a dlaczego już tłumaczę. Po pierwsze jeśli stawiają cię przed kamerą, nieważne czy to wywiad dla tvp, polsatu czy lokalnej telewizji liceum x na zadupiu - nie używa się wulgaryzmów, po tym można rozpoznać rozsądnego człowieka od wieśniaka typu Bonus BGC i inne ścierwa, po drugie - sportowiec nigdy nie ma szczytu formy! Zapamiętajcie to sobie, nigdy żaden adept jakiegokolwiek sportu nie powie o sobie ze jest właśnie w szczytowej formie, nigdy. Po trzecie - naprawde nie wiem gdzie on się chował, gdyż również nie znam żadnego szanujacego się człowieka, który udaje z siebie herosa i supermena. Owszem rozumiem ekscytację swoimi wynikami i rozumiem również potrzebę delikatnego chwalenia się bo każdy tak ma, ale kogoś kto chwali sobie to, że rozcięty łuk brwiowy przypalał zapalniczką samochodową a złamany palec usztywniał gwoździem można określić jednym słowem - idiota, a później płacz bo go wszystko boli i już nie jest taki sprawny jak kiedyś.
Dziękuję, tylko do tych części wywiadu chciałem się odnieść, reszta jak najbardziej pozytywnie i podoba mi się ale teraz jako ekspert wracam do nauki bo niedługo matka wraca do domu i będzie sprawdzać lekcje, także...