No nie wyczymie, aż napiszę swój pierwszy komentarz na sadisticu.
Na początku powiem że też jestem amatorem sztuk walk, może nie mma ale generalnie mam zainteresowanie tego typu sprawami i na pewno mam do takich osób jak Różalski wielki szacunek i podziwiam ich za ciężką pracę oraz pasję, co nie oznacza że się z nimi zgadzam we wszystkich kwestiach. Na podstawie tego akurat wywiadu moge powiedzieć o nim jedno - kretyn! Tak dobrze przeczytaliście, bo to, co sobą zaprezentował powyżej ciężko idzie skomentować, a dlaczego już tłumaczę. Po pierwsze jeśli stawiają cię przed kamerą, nieważne czy to wywiad dla tvp, polsatu czy lokalnej telewizji liceum x na zadupiu - nie używa się wulgaryzmów, po tym można rozpoznać rozsądnego człowieka od wieśniaka typu Bonus BGC i inne ścierwa, po drugie - sportowiec nigdy nie ma szczytu formy! Zapamiętajcie to sobie, nigdy żaden adept jakiegokolwiek sportu nie powie o sobie ze jest właśnie w szczytowej formie, nigdy. Po trzecie - naprawde nie wiem gdzie on się chował, gdyż również nie znam żadnego szanujacego się człowieka, który udaje z siebie herosa i supermena. Owszem rozumiem ekscytację swoimi wynikami i rozumiem również potrzebę delikatnego chwalenia się bo każdy tak ma, ale kogoś kto chwali sobie to, że rozcięty łuk brwiowy przypalał zapalniczką samochodową a złamany palec usztywniał gwoździem można określić jednym słowem - idiota, a później płacz bo go wszystko boli i już nie jest taki sprawny jak kiedyś.
Dziękuję, tylko do tych części wywiadu chciałem się odnieść, reszta jak najbardziej pozytywnie i podoba mi się ale teraz jako ekspert wracam do nauki bo niedługo matka wraca do domu i będzie sprawdzać lekcje, także...