📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ale pożoga
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
pan w porządku i pan super
ja pierdole kolejny film z biblioteki rodzinnej czy wy ludzie nie macie fejsbuka ?
niestety ja na swojej studniówce nie byłem w stanie udzielić nawet takiego marnego wywiadu jak ten
krzywy123321 napisał/a:
niestety ja na swojej studniówce nie byłem w stanie udzielić nawet takiego marnego wywiadu jak ten
Ponieważ siedziałeś stulony w kącie?
Oj kurwa, oni mają %%studniówkę%% więc mają prawo do takich wypowiedzi, ale pan zadaje takie pojebane pytania że na trzeźwo by nic innego nie szlo odpowiedzieć.
normalnie jakbym słyszał wywiad z piłkarzami po meczu
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
mta21 napisał/a:
co się czepiacie, filmik w porządku jest
nie no na prawdę jest super, super, super, tak jak by nie patrzeć to naprawdę w porządku, ale szczerze mówiąc to super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super.
I wytrzymamy na pewno do szóstej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów