📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczery gosc ale gdyby to mialo to byc odnosnie wczorajszego meczu, to by musial powiedziec kilka kurwa wiecej
Przynajmniej rozmowa nie wygląda tak jak statystycznie wygląda każda inna tj:
-dzień dobry, co pan powie o wyniku?
-no, graliśmy
-a co pan myśli o atmosferze
-na meczu?
-czy uważa pan że pański występ był udany?
-no, grałem...
Kurwa to najgłupsza dyscyplina sportowa. Średnia IQ wszystkich piłkarzy na świecie waha się w granicach 10.
-dzień dobry, co pan powie o wyniku?
-no, graliśmy
-a co pan myśli o atmosferze
-na meczu?
-czy uważa pan że pański występ był udany?
-no, grałem...
Kurwa to najgłupsza dyscyplina sportowa. Średnia IQ wszystkich piłkarzy na świecie waha się w granicach 10.
No i kurwa no, no kurwa miał rację, no i kurwa no, przynajmniej był szczery!
@Jangcy
Ty łbie naoglądałeś się wczoraj Wojewódzkiego, to teraz cwaniaczka zgrywasz.. Ciekawe jaki Ty prezentowałbyś poziom przed kamerą, pewnie tj. to przystało na 10 latka.. Więc teraz za przeproszeniem "stul ryj" i przejdź na stronę odpowiednią do Twojego wieku, poszkole.pl lub wróć przed tv oglądać Teletubisie
Ty łbie naoglądałeś się wczoraj Wojewódzkiego, to teraz cwaniaczka zgrywasz.. Ciekawe jaki Ty prezentowałbyś poziom przed kamerą, pewnie tj. to przystało na 10 latka.. Więc teraz za przeproszeniem "stul ryj" i przejdź na stronę odpowiednią do Twojego wieku, poszkole.pl lub wróć przed tv oglądać Teletubisie
Podoba mi sie ten koleś Szczerze i bez żalenia się. Przyznał wyższość przeciwników i nie płakał że nie wyszło im to, że tamto. Bravissimo
a po cholerę w ogóle przeprowadzać wywiady z piłkarzami? ciężko o jakiegoś erudytę wśród sportowców. piłkarze nie są od pierdolenia tylko od grania. od pierdolenia są te dziadki w studiu.
Jangcy zaprezentował poziom zbliżony do tego, jakim uraczyli nas wyborcy PISu, z którymi chciał porozmawiać dziennikarz z programu Tomasza Lisa.
Jak to jest że dyscyplina która na całej długości lini daje dupy jest sportem narodowym, a inne dyscypliny które osiągają statystycznie częściej i w chuj więcej medali niż piłka nożna są olewane ciepłym moczem ?
....kurwa.. no
niestety ten piłkarz to sprzedawczyk z resztą wypowiedź z roku 2008 i nie zdziwiłbym się jakby ten mecz też był ustawiony
dobrze powiedział, nie robi z siebie wielkiej gwiazdy jak większość polskich piłkarzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów