Się Bambo postrzelił.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Tato, patrz jaki ładny piesek
- teraz popularne
Się Bambo postrzelił.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bambo był taki stoned że chyba nawet nie zorientował się jako pierwszy.
Taki raper a rurki założył.
Stary czlonek stada japie o wyboarach ksztaltujacych byt malpich spolecznosci. Malpa obok wybiera postrzelenie sie na czarnej telewizji. Zajebisty przekaz.
postrzelił murzyna - czy to się zalicza jako akt rasizmu czy nie? jest tu jakiś lewak, żeby to wyjaśnił?
a gdzie sławne murzyńskie ooooh shiiiit
Trochę wygląda jakby chciał wyciągnąć broń i kogoś zastrzelić. Zaraz przed wystrzałem nie wydawał się nawet zainteresowany odezwaniem ani jakimkolwiek uczestniczeniem w rozmowie.
dla prowadzącego chleb powszedni, zapytał tylko kto kogo postrzelił i jedziemy dale z programem
Wampay napisał/a:
To jest tak piękne, że ciężko uwierzyć że to prawda.
To jest prawda hehe, tak mówi mistrz joda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów