Czarny "naziol" merytorycznie broni swoich praw do noszenia symbolu z którym się identyfikuje (sfastyki).
Wymagany angielski na poziomie średnim.
Czarny "naziol" merytorycznie broni swoich praw do noszenia symbolu z którym się identyfikuje (sfastyki).
Reporter głupszy od tego czarnego.
Czarny nie gada źle.
Widocznie nie lubi Żydów i jest socjalistą.
Przecież to opis połowy Polaków.
swastyka to nie tyle symbol narodowego-socjalizmu (bo taki wystepował w różnych odmianach), ale hitleryzmu.
Nie wiem czy jesteś ignorantem, czy raczej debilem. Swastyka to symbol hitleryzmu?
To, że niespełniony malarz sobie przywłaszczył swastykę, nie znaczy, że jest ona symbolem popierdolonej ideologii którą ten zjeb stworzył.
Jest to symbol szczęścia i pomyślności. I mam w dupie, że kretynom kojarzy się jedynie z nazizmem.
Ja rozumiem, że w jakiejś tam kulturze czy wierzeniach swastyka jest symbolem szczęścia, ale w kontekście ustroju symbolizuje hitleryzm.
Swoją drogą, rozumiem, że jak palono tęczę to też myślałeś sobie: co za debile, niszczą tęczę.
Zapewne nie, bo tęcza jest takie używana jako symbol LGBTQWERTY, tak samo jak swastyka jest używana jako symbol niemieckiego faszyzmu.
Fakt. Czarna swastyka wpisana w biały okrąg na czerwonym tle, symbolizuje nazizm czy też hitleryzm. Ale swastyka jako taka, nie może być z tym kojarzona.
Co do tęczy, to tak. Nie kumam przypierdalania się do tęczy. Ja lubię tęczę i dobrze mi się kojarzy. Żadne pedały tego nie zmienią.