Wiem, że mało sadystyczne ale uznałem iż warto to rozprzestrzenić
Wiem, że mało sadystyczne ale uznałem iż warto to rozprzestrzenić
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No PiS pewnie by rozpierdolił ten postkomunistyczny burdel... razem z całym krajem. Pojeby jednego dnia wypowiadaliby wojnę Rosji, drugiego ogłaszali kapitulację.
skończ z tym tefauenem, póki jeszcze jest co ratować między twoimi uszami
Nadmiar magistrów ciągnie się od bardzo dawno. Moja babcia, ma obecnie 78 lat a za młodu wpajała swoim dzieciom jak to potrzebne i ważne są studia. To nie wina żadnego Tuska. To jest zwykła nagonka Zmieńmy podejście do ludzi z innym wykształceniem, zacznijmy edukować specjalistów na wyższym poziomie. Wszystko będzie powoli stawać się cacy.
Nie ograniczajmy dostępu do studiów, nie obniżajmy poziomu nauczania w innych szkołach bo jeśli ktoś wpadnie na jakiś ekstremalny pomysł uzdrawiania polskiego szkolnictwa to za kilka lat skończymy w ciemnogrodzie z gimbazą czającą się za każdym rogiem
No PiS pewnie by rozpierdolił ten postkomunistyczny burdel... razem z całym krajem. Pojeby jednego dnia wypowiadaliby wojnę Rosji, drugiego ogłaszali kapitulację. Potem gloria victis i żałosnej patologicznej martyrologii ciąg dalszy. I reżyserzy polscy mieliby tematu na 20 lat filmów zrujnowania kraju przez małego pyskatego człowieczka.
Ktoś kto jednego dnia pierdoli o rosyjskim zamachu a drugiego oskarża głowę Niemiec o członkostwo Stasi nie powinien nie tylko zajmować się polityką, ale i odzywać się w rodzinnym gronie przy stole. Najpyszniejszy obiad może w gardle stanąć od takiego pierdolenia.
Co ty pierdolisz...
skończ z tym tefauenem, póki jeszcze jest co ratować między twoimi uszami
Nie stałeś się fajniejszy od powtarzania modnych wśród młodzieży sloganów.
@azerbejdzanification
Po co zabierasz głos jeśli nie masz nic do powiedzenia?
P.S. po przeczytaniu podpisu w ogóle żałuje, że wdałem się z kretynem w dyskusję.
Dojście do władzy w Polsce osoby o agresywnym nastawieniu do sąsiadów skończyłoby się wojną. Dobrze o tym wiecie, a jedyne co potraficie napisać to: co ty pierdolisz...
Już kurwa widzę jak byście srali po gaciach, gdyby ktoś pokroju cejrowskiego, kaczyńskiego wprowadził w życie swój plan odzyskiwania w sposób militarny wilna i byłyby te następstwa co wymieniłem. Albo pieprzylibyście swoim dzieciom, że chcieliśmy dobrze ale nasz kraj wygląda jak ruina bo poparliście "męża stanu". Bo zła Rosja napadła. Bo trzeba było ratować kraj przed tvn. Jebnijcie się w łeb.
Apropo odzyskiwania ziem: po drugiej wojnie światowej możemy w tej kwestii akurat uważać się za wygranych. Dostaliśmy o wiele cenniejsze ziemie na zachodzie i mazury. Nie wszystkie te ziemie były nasze od pokoleń. Wolę to niż biedne kresy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów