18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
'Katol, a dobrze prawi.' Warto obejrzeć całość i wziąć sobie do serca to co mówi Pan Wojciech. Naszym krajem rządzi banda złodziei i nie myślcie, że następne wybory coś zmienią. Tylko rewolta może coś zmienić ale kto wie czy na lepsze czy może na gorsze! Miłego oglądania i komentowania.

Wiem, że mało sadystyczne ale uznałem iż warto to rozprzestrzenić
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
the_satyr 2012-07-20, 0:53 55
strasznie łatwo z Cejrowskim przeprowadzić wywiad, jakiej pierdoły by się go nie spytać, to on tak mądrze odpowie, że wychodzi ,że jednak mądre pytania mu zadajesz

wdzięczny rozmówca dla dziennikarzy
Zgłoś
Kris LaMuerte 2012-07-20, 1:07 22
Nie lubię mieszania katolicyzmu do polityki. Ale jeżeli ten pan, startowałby na urząd prezydenta, to bym zaryzykował i oddał swój głos na niego. Prawi naprawdę mądrze i co najdziwniejsze ma w 100% racje. Brawa dla Pana Cejrowskiego.
Zgłoś
stery_srh 2012-07-20, 1:07 7
Nigdy nie miałem okazji go poznać osobiście - ale lubię gościa. Może i ma swoje odchyły, ale zwykle mądrze mówi. Gdyby tacy ludzie zasiadali na ul. Wiejskiej, to żyłoby się nam w kraju znacznie lepiej.
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-07-20, 1:09 2
Nie stać go na buty.
Zgłoś
kidi1 2012-07-20, 1:16 3
I ma racje, zwłaszcza na końcu, każdy byle uczniak po zawodówce wie więcej i jest pożyteczniejszy niż magister po studiach. Czemu? Bo zawód i fach ma w małym palcu. A co umie student? Kserować książki i pisać wypracowania oraz ściągi. Masz firmę? Kogo zatrudnisz? Fachowca po zawodówce, który od razu wie co ma robić, czy magistra po studiach, który nigdy praktycznie nic nie robił, prócz słuchania wykładów?
Zgłoś
xiontZ 2012-07-20, 1:19 17
Mówi to co chcecie usłyszeć. Retoryk i nic poza tym.
Zgłoś
Dzichader 2012-07-20, 1:31
Ameryki to on nie odkrył.
Zgłoś
kaczy00000 2012-07-20, 1:41 1
Nie wiem za co ,ale lubie go
Zgłoś
H................g 2012-07-20, 1:56 4
Gdyby jeszcze ten debil, który prowadzi z nim wywiad powinien jakość się ogarnąć i zadawać mądre pytania.
Zgłoś
torro 2012-07-20, 1:56
Jak widzę tego idiotę dostaję skrętu kiszek...
Zgłoś
J................i 2012-07-20, 2:09 26
i to jest gość! wszystkie palce u rąk mu sbcja połamała i się nie ugiął. jeszcze wygarnął tym wszystkim kurewką, co się trzymają stołków tylko dlatego, że dekomunizacji nie było. Ja zagłosuję na PiS, niech mnie lemingi i dzieci sbków wyzywają od katoli, ale ten gnój trzeba z tego kraju wyjebać.
Zgłoś
arturek1 2012-07-20, 2:19 4
Połączenie katola z władzą jest jeszcze gorsze niż obecne rządy Tuska. Dlatego Tusk wygrywa wybory, bo wygrana PiS'u oznaczałaby totalną klęskę. Jedynie państwo świeckie bez ingerencji kościoła da sobie radę. Państwo, w którym najważniejsze rzeczy to: wolność oraz państwo. Odzyskać to co przez wieki zdobywaliśmy, a potem nas wyruchano i zabrano wszystko, a następnie odizolować się od służb międzynarodowych, od Unii ale pozostać w dobrych stosunkach gospodarczych i uzyskać pełną wolność Polaków. To jest droga do dobrobytu.
Zgłoś
o................k 2012-07-20, 3:44 1
Przykro się robi kiedy człowiek z takim intelektem jak Cejrowski popada w coraz większy fanatyzm i zacietrzewienie... Panie Cejrowski, więcej dystansu, błagam.
Zgłoś
tofian104 2012-07-20, 6:04 1
jedyny gosc ktory poblicznie wyraza to co mysli. niech gimbusy ucza sie od niego przekazywania mysli i opini a polska bedzie polska.
sory za calosc polskiej ortografi i interpunkcji:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem