📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niesiołowsi jak to Niesiołowski ale ta reżyserka tego "dokumentu" Solidarni jest totalnie wkurwiająca. Jebać ją, Pospieszalskiego, Piss i PO. Głosuję na Janusza tępe chuje!
Ktorego Janusza? Psa donalda, ktory robi wszystko zeby odwracac uwage od waznych tematow, takich jak reforma emerytalna?
Biedna ta PO krzyczy jak to inne partie brutalizują język i zachowanie w sejmie. A przecież jednym z pierwszych chamów w sejmie jest właśnie Niesiołowski. O ile inne partie czasami potrafią pohamować swoje bulteriery to Niesiołowski jest zawsze na świeczniku.
A teraz nieco merytorycznie. Po pierwsze jest osobą publiczną w tym momencie wykonująca swój zawód w swoim miejscu pracy więc nie musi wyrażać zgody na filmowanie swojej osoby. Cóż widać władza uderzyła do głowy temu terroryście. Ano w dzisiejszych czasach za plany zamachu terrorystycznego ( bo czym innym można nazwać próbę podpalenia muzeum) zgniłby w więzieniu kiedy w złej PRL na mocy amnestii przesiedział raptem 3 lata. Kolejna Uberświnia.
A teraz nieco merytorycznie. Po pierwsze jest osobą publiczną w tym momencie wykonująca swój zawód w swoim miejscu pracy więc nie musi wyrażać zgody na filmowanie swojej osoby. Cóż widać władza uderzyła do głowy temu terroryście. Ano w dzisiejszych czasach za plany zamachu terrorystycznego ( bo czym innym można nazwać próbę podpalenia muzeum) zgniłby w więzieniu kiedy w złej PRL na mocy amnestii przesiedział raptem 3 lata. Kolejna Uberświnia.
To największy cham i prostak naszego rządu większy niż ten smieszny Kaczyński czy Palikot a i tak siedzi w tym rządzie , każdego obraża tyra a gówno robi... wielki pan znawca motyli i innych gówien ...
AmcieK. napisał/a:
To największy cham i prostak naszego rządu większy niż ten smieszny Kaczyński czy Palikot a i tak siedzi w tym rządzie , każdego obraża tyra a gówno robi... wielki pan znawca motyli i innych gówien ...
Sam jesteś prostak i pajac.
Niesiołowski to jedyny polityk który brzydzi się poprawnością polityczną i mówi tak jak jest i nazywa rzeczy po imieniu.
dback Niesołowski to taki człowiek, który donosił SB na swoją narzeczoną, rodzinę. Ale tak prawy koleś hahaha
Przecież od razu z mordy widać, że to bandyta i SBek. W szeregach PO sami tacy, nie bez powodu największe poparcie mają w zakładach karnych Cebulaki pamiętajcie aby ich wybrać w kolejnych wyborach, aby żyło się lepiej
Cogito napisał/a:
Ja tu nie widzę wywiadu.
więc czas się dowiedzieć, że jedną z funkcji cudzysłowu jest ironia, o ile wiesz co to znaczy.
bloodwar napisał/a:
Co za idiotka, on jej mówi "Won w pizdu" a ta myślała, że mówi "Won do PiS-u"
Prędzej to ty głuchy jesteś, niż ona idiotka.
S.Niesiołowski-Człowiek skurwiel *(uwielbiam go)
oskisoldier napisał/a:
S.Niesiołowski-Człowiek skurwiel *(uwielbiam go)
i właśnie przez takich ludzi, przyklaskujących chamstwu, jak ty ten kraj jest taki, jaki jest.
Ja też go na swój sposób lubię.
Przynajmniej jest szczery i często zgadzam się z jego poglądami.
Przynajmniej jest szczery i często zgadzam się z jego poglądami.
Józef Ka. napisał/a:
Jeżeli te słowa kierujesz do mnie, to wiedz że filmik został wrzucony z youtube , z kanału klamstwaTV. A ja nie popieram działań zarówna autorów tego filmiku, jak i osób w nim oczernianych.
Nie popierasz, a rozprzestrzeniasz ich materiały
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów