Olsztyn, najebany (2 promile) kierowca wywrotki stracił panowanie nad pojazdem i rozwalił dwie osobówki i autobus. 11 osob rannych, ale wszyscy w stanie dobrym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie pierwszy i nie ostatni raz kiedy to nejbany ukrainiec rozbija sie na ulicy, niestety...
Zanim podano, że "inostraniec", czułem, że to bandersyn. Odszkodowania niech płaci właściciel firmy. Nauczą się nie zatrudniać najebanego bydła.
I pomyśleć że to się działo obok mojego domu, taka ciekawostka jak ktoś chce to może znaleźć sobie dokładnie, mieszkałem na zatorzu, i pewnego dnia jakiś ćpun postanowił skoczyć mi z mojego bloku i się rozjebał pod moim balkonem, polecam emocji nie do opisania, oczywiście przeżył i jeździ na wózku i wsm dobrze cwelowi.
Większość tych autslanderów na lewych papierach jeździ.
Poszkodowanych było ponad 25 osób w tym jedna kobieta, która była w ciąży i poroniła.
Widzę, że oficerowie prowadzący zwęszyli okazję, rubelki się posypały a konfiarze ruszyli do komentowania. W dupie mam narodowość kierowcy, znam Polaków co robią to samo, amatorka. Kiedy sam prowadzę wywrotkę mając dwa promile to nie zapierdalam jak pojebany, jadę grzecznie z prawej strony, przepuszczam jeże przez pasy, autobus co wyjeżdża z zatoczki przystankowej, nigdy nie skręcam w lewo na skrzyżowaniu, bhp czyni wolnym.
Kto kurwa daje jakikolwiek pojazd do prowadzenia ukraińcowi czy innej swołoczy ze wschodu? Przecież to same pijaki.
silwerbalk napisał/a:
jak Colin McRae wzią ten zakręt
O kolego nie porównuj Colina do tego durnia. O kolego, świętości się nie rusza. Nie ma mojego pozwolenstwa na takie wycieczki.
JAkbym opisu nie widział to pomyślałbym, że to jakaś awaria hamulców.
Jak przy 2 promilach można aż tak nie ogarniać? No dwa promile to nie jest niewiadomo co dla zaprawionego łba, nie oszukujmy się.
Widział jak mu kurwa 4 pasy przed oczami latają i myślał, że to kurwa turbulencje w samolocie?
Jak przy 2 promilach można aż tak nie ogarniać? No dwa promile to nie jest niewiadomo co dla zaprawionego łba, nie oszukujmy się.
Widział jak mu kurwa 4 pasy przed oczami latają i myślał, że to kurwa turbulencje w samolocie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów