Olsztyn, najebany (2 promile) kierowca wywrotki stracił panowanie nad pojazdem i rozwalił dwie osobówki i autobus. 11 osob rannych, ale wszyscy w stanie dobrym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to będzie miał co gościu spłacać do końca życia
Media podają, że obcokrajowiec. Agenci UPA ładnie sobie w Polsce poczynają, Szczecin teraz Olsztyn i cała masa przypadków o których nawet nie wiemy. Pomagajcie
Drajwer do utylizacji na miejscu i chuj mnie obchodzi jego pochodzenie ..
I co z tego że Ukrainiec? Czasem każdemu się zdarzy pojechać po pijaku, nie róbmy dramatu.
@PIs
Wiec jak ci taki rodzine zabije czy dziecko to nawet nie waż sie ryja otworzyc tylko zakop na smietniku. Nienawidze kurew pijanych za kółkiem.
Wiec jak ci taki rodzine zabije czy dziecko to nawet nie waż sie ryja otworzyc tylko zakop na smietniku. Nienawidze kurew pijanych za kółkiem.
jak Colin McRae wzią ten zakręt
Jak już doszło do takiej sytuacji to powinien zebrać jak najwięcej fragów, a nie stara się nikogo nie uderzyć, co to za postawa jest ??
Mistrz kierownicy kurwa jego mać, na front z takim ukraińskim chujem i cała resztą tego bydła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów