📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kurwa, jaką trzeba być pizdą, żeby się uzależnić i zjebać życie przez zioło?
chyba za dużo na joemonster siedzisz, bo tu są "Sadyści", a nie "Bojownicy"
jak jest cipa i nie potrafi odmówić to ma pecha, nie oglądam tego nawet bo i szkoda czasu,
foad69, wrócił na pełnej kurwie ;]
foad69, wrócił na pełnej kurwie ;]
~XiksiksX , co do Twojego podpisu to czy alkohol i morfina to nie to samo?-NARKOTYK?
btw narkotyki nie są złe tylko ludzie ^^
btw narkotyki nie są złe tylko ludzie ^^
To cytat z którym się zgadzam. Minimalnie przefrazowany by się zmieścił.
to jest fake...
nagrali to pewnie specjalnie by walczyc z "zabojczym" ziolem !
nagrali to pewnie specjalnie by walczyc z "zabojczym" ziolem !
Ja pierdole ale bzdety...
Dobrze gada nikt kto jara czy bierze jakies nawozy nie powie ze to szkodzi, tylko bedzie zachwalal az odleci na zawsze. Jak nie radzisz sobie z zyciem na surowo to wez sznur i idz do lasu na spacer w jedna strone. Lepiej zrobic miejsce innym wartosciowym.
Bierzcie i pijcie, to jest bowiem dla ludzi.
NIE bierzcie i NIE pijcie jak macie słabą wolę, ciągotki do przesady i robienia "harDkoOOroWyhh" rzeczy dla szpanu albo kogoś tym skrzywdzicie oprócz swych nieskończenie zajebiście ważnych czterech liter.
Bless.
NIE bierzcie i NIE pijcie jak macie słabą wolę, ciągotki do przesady i robienia "harDkoOOroWyhh" rzeczy dla szpanu albo kogoś tym skrzywdzicie oprócz swych nieskończenie zajebiście ważnych czterech liter.
Bless.
właśnie mi się przypomniało że nam to kiedyś na rekolekcjach ksiądz w kościele puścił. W gimnazjum.
Poznaje głos i gadkę tego gościa... w 2005 roku odwiedził moje liceum. Dla mnie to najlepszy przykład jakie to gówno. Po jego wysłuchaniu nigdy już nie zajarałem nawet gandzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów