18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Wyznanie usera na pl.soc.prawo
S................z • 2009-06-27, 23:55
Oto czym ciekawym może pochwalić się user na łamach wzglednie szanowanego vortalu finansowego... Ode mnie ma piwo za sprzeciw wobec zasranego mainstreamu.

A swoją drogą to konkretnych moderatorów tam mają: post wysłany w styczniu 2007, a screena zrobiłem dziś czyli dwa i pół roku później. Nie to co na Sadistic-u, gdzie zanim wyślę posta dowiaduję się że "bylo". no ale Sadistic to nie jakies byle tam money.pl czy inny onet.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Norbias 2009-06-28, 0:08
Hmmm o ile się nie mylę na money.pl chyba powinien być numer IP pod każdą wypowiedzią To tak swoją drogą. Jakby się chcieli uprzeć mogli by zająć się szukaniem i sprawa do prokuratury Artykuł 202 KK
Zgłoś
K................a 2009-06-28, 0:09 2
SzybkiLopez napisał/a:

Nie to co na Sadistic-u, gdzie zanim wyślę posta dowiaduję się że "bylo". no ale Sadistic to nie jakies byle tam money.pl czy inny onet.

To zmien nick na "wolny lopez" swoją drogą pewnie naciągany ten tekst...
Zgłoś
S................z 2009-06-28, 0:14
Tak serio to ten tekst to pewnie wynik kradzieży konta jakiegoś typka... A IP to nawet jak sie nie wyswietli to admin go zna, ale autor pewnie i tak nie ze swojego to puścił tylko np. z kafejki albo z laptopa kolegi:)
Zgłoś
p................o 2009-06-28, 0:52 12
to byl on, wykorzystal mnie kiedys w windzie jak razem jechalismy
Do dzis pamietam smak tej kupy
Zgłoś
Acho 2009-06-28, 1:11
pewnie podal imie i nazwisko kogos z kogo chcial zażartować i się nie podniecajcie
Zgłoś
grauper 2009-06-28, 10:56 1
albo jakies dziecko neostrady sie dorwało i opisało kogo chciało by spotkac w windzie XD
Zgłoś
yarzapp 2009-06-28, 11:29
SzybkiLopez napisał/a:

zanim wyślę posta dowiaduję się że "bylo"

To znaczy, że używasz opcji szukaj. Jak opcja szukaj nic nie wykaże, to wykaże to niezawodny mod
Zgłoś
.................. 2009-06-28, 11:35
Jednak zbyt mało wyrażeń nieraz w szukajce wpisują i takie są efekty.
Zgłoś
voytek.lewy 2009-06-28, 13:14
piwko za to co napisałeś a nie za screena. bo to świnta prowda jest.
Zgłoś
b................k 2009-06-28, 17:13
Też chciałem właśnie napisać, że to tylko prowokacja jest fakt faktem, że może teraz może wpaść
Zgłoś
M................e 2009-07-10, 22:48
imo zwykla prowokacja
Zgłoś
G................2 2011-05-06, 9:07
prawie jak Śpiewak
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem