Też chce ten dyplom!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam czarny pas w poniżaniu
troche jest prawdy w tym co mówi ten pseudo-rektor, ale nie przesadzajmy
k*rwa miało być ma
genialna reklama, szukalem jej w necie ale nie znalazłem... 30 sekund i masz ogólny obraz szkolnictwa, szacun
Jeśli chodzi o masowe oblewanie studentów czy też sprawianie problemów z zaliczeniem to zauważyłem, że zazwyczaj to młodzi (świeżo upieczeni) doktoranci są w tej dziedzinie bardziej pojebani niż wykładowcy, którzy mają niemały staż na uczelni. Znam przykład doktoranta, który mieszkał w akademiku, chlał wódę ze studentami i był naprawdę w porządku a gdy tylko uzyskał upragniony tytuł dr przed nazwiskiem od razu zmienił się w zarozumiałego chuja, który traktuje studentów jak kupę gówna zawracającą jemu głowę. Także pod tym względem (oczywiście są wyjątki) starsi doktoranci/profesorowie są bardziej życiowi i ludzcy. Moje wnioski opieram na doświadczeniach z PP.
zeta napisał/a:
Jeśli chodzi o masowe oblewanie studentów czy też sprawianie problemów z zaliczeniem to zauważyłem, że zazwyczaj to młodzi (świeżo upieczeni) doktoranci są w tej dziedzinie bardziej pojebani niż wykładowcy, którzy mają niemały staż na uczelni. Znam przykład doktoranta, który mieszkał w akademiku, chlał wódę ze studentami i był naprawdę w porządku a gdy tylko uzyskał upragniony tytuł dr przed nazwiskiem od razu zmienił się w zarozumiałego chuja, który traktuje studentów jak kupę gówna zawracającą jemu głowę. Także pod tym względem (oczywiście są wyjątki) starsi doktoranci/profesorowie są bardziej życiowi i ludzcy. Moje wnioski opieram na doświadczeniach z PP.
święta racja, a nawet niektórzy magistrzy mają siano zamiast mózgu i oblewają za nic, nie robiąc zaliczenia tylko od razu szmaty do indeksu, na kartę nie i jadą sobie na wakacje. Później problem w dziekanacie itp. Wiem z autopsji jak to wygląda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów