📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co mu sie kierownica zablokowała? Nie sposób zrozumieć tego zachowania.
Nie zatoczył(a) kółka, ostatnia była prosta na słupa
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
co Wy pierdolicie o zablokowanej kierownicy,, hamulec i gaz KIEDYKOLWIEK Wam chłopaki też się popierdoliły? 1000% kobieta kierowała
Dla takich kierowców opracowują autonomiczne samochody.
ładna znieczulica. ile samochodów go olało zanim się ktoś zatrzymał
nowynick napisał/a:
co Wy pierdolicie o zablokowanej kierownicy,, hamulec i gaz KIEDYKOLWIEK Wam chłopaki też się popierdoliły? 1000% kobieta kierowała
Raz czy dwa silnik mi zgasł bo zapomniałem ręczny spuścić.
Też kilka razy zgasł jak ruszałem z 2 lub za szybko sprzęgło zwolniłem...
No to by było na tyle.
nowynick napisał/a:
Na szczęście wpadła na schody nie swoim autem ¯\_(ツ)_/¯
Mam monitoring z mojego bloku jak facet przychomował by zaparkować za moim autem i nagle przyśpieszył wyjeżdżając w tył mojego samochodu. Tak to był facet i tak, pomylił hamulec z gazem. Wychylił się i odjechał z miejsca zdarzenia, na tylnim siedzeniu siedziało dziecko w foteliku. Może kiedyś wrzucę nagrania (bo są z dwóch kamer) chociaż widać gębę i rejestrację,a sprawa dawno załatwiona.
Maja83 napisał/a:
"przychomował by zaparkować i przyśpieszył wyjeżdżając w tył" Coś mi się wydaje, że to Maja wjechała w faceta odwożącego dziecko do szkoły.Mam monitoring z mojego bloku jak facet przychomował by zaparkować za moim autem i nagle przyśpieszył wyjeżdżając w tył mojego samochodu. Tak to był facet i tak, pomylił hamulec z gazem. Wychylił się i odjechał z miejsca zdarzenia, na tylnim siedzeniu siedziało dziecko w foteliku. Może kiedyś wrzucę nagrania (bo są z dwóch kamer) chociaż widać gębę i rejestrację,a sprawa dawno załatwiona.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów