Przyjechałem do UK mając tylko 1 funta w kieszeni a dziś mam swój własny wózek z supermarketu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyjechałem do Polski. Nie miałem nic. Po tygodniu dostałem wpierdol i żółtaczke w szpitalu.
_Hex napisał/a:
Przyjechałem do Polski. Nie miałem nic. Po tygodniu dostałem wpierdol i żółtaczke w szpitalu.
Mordo to nie wiesz, że jak się idzie do szpitala to trzeba się zaszczepić na żółtaczkę wszystkich typów, tężec, malarie, ospę, gruźlicę, dżumę i wszystkie inne... i jak będziesz miał szczęście to może nawet przeżyjesz, bo Twojego zabiegu nie będzie wykonywał pijany lekarz, a pielęgniarka, która będzie mu pomagać będzie choć trochę wiedziała co robi.
Wiesz moja była pani poszła pracować do szpitala jako osoba od cateringu czy coś takiego, w każdym bądź razie roznosi jedzenie pacjentom do sal, no to ogólnie rzecz ujmując zatrudnili ją tam nie wymagając nawet książeczki sanepidowskiej. A to już o czymś świadczy.
Hehe, dowcip o tym, że koleś wsadził funta do koszyka w sklepie i ma teraz koszyk Dobre
@up twoj nick tlumaczy wszystko, KApitanie!
Ja jak przyjechałem do UK 7 lat temu, to miałem 20 funtów.
Teraz spoko furka, swoje mieszkanie i nie narzekam ogólnie
Teraz spoko furka, swoje mieszkanie i nie narzekam ogólnie
Ja przyjechalem do UK 3 miesiace temu i dzis kupilem sobie bilet w jedna strone do Polski i uwazam ze to jedna z moich najlepszych decyzji w zyciu... jednym slowem, jebac anglie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów