Sąsiedzi narzekali na głośną imprezę, więc imprezowicze zafundowali sąsiadom odrobinę więcej hałasu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Robić komuś na złość i mścić się jeszcze, gdy zwróci uwagę Kwintesencja buractwa i skarlenia intelektualnego.
przestrzelić ze dwóm kolana dla przykładu a reszta sama spierdoli i wiecej nie przyjdzie:D
Same zjeby które nie są zapraszane na imprezy się tu wypowiadają
Ale jebło
Wiem coś o tym, w niedzielę mój ojczym szedł na dwór i na klatce siedział pijany małolat, zwrócił mu uwagę żeby stąd poszedł, bo zazwyczaj szczają i żygają po klatkach tacy, a ten, że czeka na ekipę, ponowił swoją sugestię żeby poszedł z klatki i zagroził wezwaniem patrolu policyjnego, a ten gówniarz do niego tekst "dać ci numer?", ojczym wyszedł, bo nie będzie się szarpał. Po pół godzinie wychodzę i patrzę, a tam jebaniec nasrał przed klatką. Puenta, to nie jest normalny człowiek, nawet małpa ma więcej kultury niż taki gówniarz.
buractwo pierwsza klasa
daliście się strollować - to pewnie była zwykła impreza z pokazem pirotechnicznym, a autor tematu podpisał jak podpisał. po czym wnoszę? po tym, że to nie Polska.
Jebło jakby fugas z prochem świszczałowym pod spodem
Na filmie ładunek fotobłyskowy, dlatego cichszy i jaśniejszy wybuch
Na filmie ładunek fotobłyskowy, dlatego cichszy i jaśniejszy wybuch
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów