📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Lekcja nr 1 żeby nie łapać nachwytem otwartym odrobiona.
To wina dżinsów
Malpi chwyt haha... Niech lepiej skoczy wyrzucic smieci bo do niczego innego sie nie nadaje...
lekcja taka, że zawsze dwóch asekurujących, po bokach. wtedy jest większa szansa na pomoc.
ja pierdole też nieraz to widziałem na siłowni ... o co chodzi z tym łapaniem bez blokowania kciukiem ?! Przychodzą wytyrane koksy i też tak robią ... Niech mi ktoś wyjaśni co to daje (poza rozjebanie klatki piersiowej )
zypon napisał/a:
ja pierdole też nieraz to widziałem na siłowni ... o co chodzi z tym łapaniem bez blokowania kciukiem ?! Przychodzą wytyrane koksy i też tak robią ... Niech mi ktoś wyjaśni co to daje (poza rozjebanie klatki piersiowej )
Zakładając, że robisz to idealnie pod względem technicznym to angażujesz tylko mięśnie klatki piersiowej. Ramiona służą jako podpory pod ciężar. Taki chwyt mogą stosować tylko zawodowcy przy maksymalnej ostrożności i asekuracji z obydwu stron. Sam widziałem jak jeden instruktor ćwiczył tak bez asekuracji, w tym momencie powinien być wyrzucony z roboty.
Ten pozer dostał to na co zasłużył za taką nonszalancję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów