📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co wy pieprzycie? Tak naprawdę nie liczą się zwycięstwa i sukcesy. Najważniejszy jest udział w grze, sportowa rywalizacja i duch gry fair play.
Żartowałem, prawda jest taka, że już pukamy o dno.
heylbj napisał/a:
Co wy pieprzycie? Tak naprawdę nie liczą się zwycięstwa i sukcesy. Najważniejszy jest udział w grze, sportowa rywalizacja i duch gry fair play.
Przepraszam lecz to dno puka do nas
A mi się wydaje, że przegramy.
Bileciki na mecz nie schodzą pomimo zjazdu z ceny... PZPN wie, co zrobić!
Pomimo porażek i różnych innych czynników bedę kibicowł prawdziwym sportowcom którzy noszą godło z dumą i grają dla sportu i satysfakcji. Jestem dumy z nich. NAtomiast te sprzedajne szmaty co zarabiają straszną bułę i zawsze sie za nich wstydzę - serdecznie pierdolę.
RagicMabbit napisał/a:
Pomimo porażek i różnych innych czynników bedę kibicowł prawdziwym sportowcom którzy noszą godło z dumą i grają dla sportu i satysfakcji. Jestem dumy z nich. NAtomiast te sprzedajne szmaty co zarabiają straszną bułę i zawsze sie za nich wstydzę - serdecznie pierdolę.
Chuja rozumiem twój tok rozumowania uwazasz nasza kadre za sportowców co noszą godło z dumą ???? przeciez oni nawet sie nie angażuja w mecz żałosne skurwysyny puścić do gry młodych niech gryza trawe A i kogo uważasz za sprzedajne szmaty skoro w kazdym prawie sporcie zawodnicy maja sponsorów
Pokażmy wszyscy kurwa swoją dumę i nie oglądajmy meczu! Chujostwa nie ma co oglądać i tym bardziej dawać zarobić za taką szmaciankę! Nie chodzić na mecze reprezentacji i nie oglądać w tv. Bo taka reprezentacja nie powinna reprezentować naszego kraju! Albo zmienić hymn narodowy, na - Nic się nie stało!..
jeden z pierwszych wyników: "Chcemy przegrać jak najniżej"
I ten niezręczny moment, gdy musisz przeczytać artykuł żeby być pewnym która reprezentacja to powiedziała.
jeden z pierwszych wyników: "Chcemy przegrać jak najniżej"
I ten niezręczny moment, gdy musisz przeczytać artykuł żeby być pewnym która reprezentacja to powiedziała.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów