Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie rozumiem. Zauważyłem po prostu że ta bajeczka ma sporo fanów, nawet niektórzy moi znajomi to oglądają... z ciekawości obejrzałem pare odcinków i niestety jest to dla mnie bardzo słabe. Wyraziłem swoją opinię na temat tej bajki a Ty doszukujesz się jakiś kompleksów, naprawdę nie rozumiem )
Nie zrozumiesz bo jesteś idiotą... Przeczytaj co napisałeś za pierwszym razem... Musisz być albo niemiłosiernym głąbem albo osobą upośledzoną... (to jest opinia wyrażona o tobie).
PS. może nie zauważyłeś, że nie wyraziłeś opinii o "bajce", a o ludziach, którzy ją oglądają... (wiem ciężkie i pewnie graniczące z fizyką kwantową). Dlatego w szkole nauczyciel kazał tobie zostawać po lekcjach i w klasie podchodził i pytał sie czy rozumiesz indywidualnie... Kurwa miałem dzisiaj
mam nadzieje ze jutro w gimnazjum nauczycielka od polskiego przepracuje z toba po lekcjach czytanie ze zrozumieniem
gdzie sie podzialo twoje czytanie ze zrozumieniem? gdzie ja ocenialem gimbusow i niedorozwojow umyslowych?!
mam nadzieje ze jutro w gimnazjum nauczycielka od polskiego przepracuje z toba po lekcjach czytanie ze zrozumieniem
Twoje niedojebanie sięga zenitu, ale pewnie mnie jeszcze zaskoczysz...
Twoje niedojebanie sięga zenitu, ale pewnie mnie jeszcze zaskoczysz...
Ponawiam pytanie. W którym miejscu oceniłem gimbusów i niedorozwojów umysłowych? Jak w żadnym to mógłbyś się przyznać że nie potrafisz czytać... ale czego ja wymagam od fana takiej bajeczki.
Ponawiam pytanie. W którym miejscu oceniłem gimbusów i niedorozwojów umysłowych? Jak w żadnym to mógłbyś się przyznać że nie potrafisz czytać... ale czego ja wymagam od fana takiej bajeczki.
Odpowiedz znajdziesz w moim pierwszym poscie... Powodzenia jutro na korkach
Ten odcinek bardzo słaby, zero przekazu czegoś zabawne czy zaskakującego.. Danie piwa dla samego dania, bo to EKIPA! Ołł Yeeea.. Widać po tym ile gimbusów się tu kręci.
chuj strzeli i blok ekipę tak jak i bombę chuj strzelił bo wałaszkowi się kończą pomysły to zapycha czas krótkimi odcinkami... to tylko wspomnienie dawnego zf skurcz i początków git produkcji
Zdajecie sobie sprawę, że to nie jest odcinek Blok Ekipy tylko vlog Spejsona?
A co do braku pomysłów to bym się wstrzymał z takim osądem skoro jak tylko przez 4fun zaprzestali produkcji Bomby to od razu zaczęli z Blok Ekipą. Dodatkowo kreskówki są trafnymi komentarzami do polskiej rzeczywistości więc ze źródła można czerpać bez końca
nowy odcinek!! jarajcie się gimbusy i niedorozwoje umysłowe
Masz tu jełopo jak nie widzisz gdzie oceniasz widzów[/b]
Wzór prawdziwy i używany z powodzeniem na wszelakich alkoholach brzmi:
cena / (Procenty * objętość) = współczynnik pieniężno-najebańczy
Sprawdźcie sami!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów