📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To akurat słabe...
I tak liczy lepiej niż politycy w cebulandii
freeszpak napisał/a:
Leczenie kompleksów zostaw specjalistom, a nie Nam.nowy odcinek!! jarajcie się gimbusy i niedorozwoje umysłowe
Hoofner napisał/a:
autor tego gówna musi mieć gówniane życie
W tej chwili pokazujesz jakie Ty masz gówniane życie. Walaszek ma zajebisty dystans do siebie i do świata.
A ja głupi nigdy na to nie wpadłem... Ale w sumie piwa to po pierwsze nie koncernówki po drugie nie po to żeby się najebać.
JanuszQ napisał/a:
Leczenie kompleksów zostaw specjalistom, a nie Nam.
nie rozumiem. Zauważyłem po prostu że ta bajeczka ma sporo fanów, nawet niektórzy moi znajomi to oglądają... z ciekawości obejrzałem pare odcinków i niestety jest to dla mnie bardzo słabe. Wyraziłem swoją opinię na temat tej bajki a Ty doszukujesz się jakiś kompleksów, naprawdę nie rozumiem )
freeszpak idiota nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest idiotą- to podstawowa zasada. Dlatego nie rozumiesz.
Moją spoko odcinki i dobre teksty robione z wyczuciem i humorem będąc na bieżąco z tym co się wokół nas dzieje, ale widzę że z ekipy zrobiła się niestety prawdziwa moda na sadolu i piwa już lecą w ciemno.
Ten odcinek bardzo słaby, zero przekazu czegoś zabawne czy zaskakującego.. Danie piwa dla samego dania, bo to EKIPA! Ołł Yeeea.. Widać po tym ile gimbusów się tu kręci.
Ten odcinek bardzo słaby, zero przekazu czegoś zabawne czy zaskakującego.. Danie piwa dla samego dania, bo to EKIPA! Ołł Yeeea.. Widać po tym ile gimbusów się tu kręci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów