📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pomocne bywają też takie pierwiastki jak:
Pt, Au, Ag.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Pt, Au, Ag.
Za głupi jestem na to..
@up Dlatego masz hyperlink.
~BongMan, chciałbym zauważyć, że pewna forma alotropowa C jest najbardziej pomocna
Raczej wzór na zdobycie kobiety
"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
@up,
masz wzór na obwód koła, czy wzór na obliczenie obwodu koła?
Z resztą, co za kurwa różnica głupi żart dalej pozostaje głupim sucharkiem
masz wzór na obwód koła, czy wzór na obliczenie obwodu koła?
Z resztą, co za kurwa różnica głupi żart dalej pozostaje głupim sucharkiem
C4H8O3 - to jest czesciej uzywane do ,,zdobycia" kobiety, a takze stosowane przez czarnych panow w przydlugich plaszczach w celu uduchowienia niepokornej i grzesznej mlodziezy poprzez okazanie pelnej i glebokiej milosci wzgledem blizniego...
co racja, to racja
"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów