Aż łezkę uroniłem XDDD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Aż łezkę uroniłem XDDD
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pikawa siadała. Zamiast jeszcze nerki wyciąć to ci za transplantologię się wzięli. Żenada.
Śmieć budżet obciążył. Pochówek pewno tez na koszt podatnika
Czarnemu śmierdzielowi nawet jakby mózg podmienić na drodze transplantacji to dalej będzie tylko instynkt małpy i zapach gówna.
ra0mir napisał/a:
Nawet białe serce nic nie zmieni w czarnych genach.
Czarny organizm odrzucił białe serce.....
Czarnemu serce dali, żeby dalej kradł, a gdzieś indziej umarł biały, prawy człowiek płacący podatki.
Clown world <-
Clown world <-
Kradzieże w USA to 3% PKB. Gdyby zlikwidować je, upadłyby prywatne więzienia, fabryki zmniejszyłyby produkcję i zredukowanoby etety w policji.
To jest dokładnie zbilansowane, więc nie ma się czym podniecać.
To jest dokładnie zbilansowane, więc nie ma się czym podniecać.
Uwielbiam szczęśliwe zakończenia
Zamiast małpę rozebrać na organy po śmierci to jeszcze zmarnowali dobre serce które mogło uratować życie człowiekowi.
Co to za pojebane eksperymenty z wszczepianiem ludzkiego serca czarnuchowi? Hamburgerykanów już całkiem pojebało od tego skrętu w lewo
Uczciwy obywatel być może czekał wiele lat na transplantację serca, a w tym czasie dindu nuffin dostał nową pikawę i poszedł ją przetestować w swoim stylu. Ja pierdole, co za pojebany kraj.
Od kiedy to małpom robi się przeszczepy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów