Jasne że to hańba.. podchorążówka pajaców i dzieciaków, akurat mam doczynienia z PSP i NSZ (WP) i to są poprostu dzieci które powinny sie bawic w piaskownicy. wszyscy wygladaja na 17lat i wyglądają jak wygłodzone szczury o wadze 60kg.
To ma być w przyszlosci kadra oficerska? Wpółczuje... jak ja bylem z 7 lat temu na podchorążówce to 95% wyglądała i zachowywała się jak prawdziwi meżczyźni, a tu zupelnie na odwrót, moze ze 2 osoby na tym pedalskim filmiku wygladają na facetów dorosłych, wykształconych fizycznie a reszta ?
I niestety, niczego i nikomu nie zazdroszcz
Z tą zazdrością to nawiązuje do postu wyżej gdzie ktoś od gejów wyzywa strażaków w Krakowie chodzących pod krawatem:
W Krakowie jest Szkoła Aspirantów PSP i kadeci wypuszczani na przepustkę muszą wychodzić w umundurowaniu. Oni może i by chcieli wyjść cywilnie ale nie ma takiej możliwości, zwłaszcza na 1 roku.
Hańbicie umundurowanie (koszarowe, bojowe głównie) robiąc jakieś wygibasy półnago albo z jakimiś elementami nieregulaminowymi typu czapki mikołajkowe.
Koszarówki to odzież specjalna, a tzw. bojowe to środek ochrony indywidualnej.
Nie widzę więc żadnych wygibasów półnago lub w mikołajkowych czapkach z wykorzystaniem umundurowania.
albo chociaż bez tych pedalskich scen półnago. Dało by się to wtedy jakoś przełknąć.
A tak, pedalskie to strasznie Tym razem ja wyczuwam nutkę zazdrości.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów