📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nagrywane przez uczniów, dobrze,m że nie strażaków. Coś dużo nagości tam mają, hyhy.
1:42 - chyba wyśle tam cv.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Jakie życie, takie bajki...
Kwakens napisał/a:
@think666 chyyyyyyba 1:40
Jeśli lubisz...
szadol napisał/a:
A ja zawsze zastanawialem sie, dlaczego na zachodzie krazy poglad ze strazacy to cioty...
Polecam oglądnąć BodyHeat
jakby jeszcze znali tekst ;p samo ruszanie ustami nie wystarczy ...
To ma być kurwa straż ? To jakies niedojebane dzieci w przebraniu - współczuje jednostkom KSP takich 'uczniaków"...
Mówcie co chcecie, ale mnie się to podoba. Śmieszne i oryginalne. No i ta panna w brązowych włosach niczego sobie
A spierdalajcie. Oni coś zrobili, co nie jest hujowe i nie jebie gównem. I huj, że w sumo byście ich pokonali, oni dają radę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów