📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I chuj tak to jest jak się kupuje konsole w premierę zamiast poczekać aż z tanieje i będą odpowiednie łatki
I wątek tak bez flamewar'a?
Może dorzucę trochę:
jeśli jesteś fanem Xbox'a czytaj punkt X, jeśli jesteś fanem PS'a czytaj punkt P, jeśli jesteś fanem PC czytaj punkt C
X - PS jest lepszy od Xbox'a!
P - Xbox jest lepszy od PS'a!
C - konsole są lepsze od PC!
Pozdrawiam!
Może dorzucę trochę:
jeśli jesteś fanem Xbox'a czytaj punkt X, jeśli jesteś fanem PS'a czytaj punkt P, jeśli jesteś fanem PC czytaj punkt C
X - PS jest lepszy od Xbox'a!
P - Xbox jest lepszy od PS'a!
C - konsole są lepsze od PC!
Pozdrawiam!
Pc zawsze będzie najlepszy . Bo można w dowolny sposób ulepszać kompa . Zrób to samo z konsolą kozaku
Planuję kupić nową konsolę, ale właśnie ze względu na takie buble, lepiej omijać szerokim łukiem pierwszy wypust, który jest dla czarnej, amerykańskiej masy, która kupi wszystko. Lepiej poczekać na poprawioną wersję.
Dlatego ja poczekam sobie z 2 lata aż konsole będą już mniej awaryjne i będzie na nie więcej gier.
sztakler : poprostu powiedz że jesteś jebanym żydem i szkod ci kasy na konsole
Ja bym wybral Xbox one pozatym do konca 2014 trzeba kupic gdyz wchodzi Wiedzmin 3 !!
@pawel578, nazwij i mnie jebanym żydem ale ja tez wolę poczekać na drugą generację niż wydać ponad 1.5k na sprzęt który ledwo działa
@ up śmiejesz się, śmiejesz, aż tu nagle windows się wiesza
Ja wam mówię...Cyloni pracują w chińskich fabrykach i te PS4 się zbuntują. Mają już plan. Jeszcze upodobnią się do człowieka i macie przesrane. (nawiązanie do Battlestar Galactica)
1:49 wiedziałem, że ten głos pochodzi z Loch Ness... (nie wiem jak to nazwać ale w obudowie telewizora z prawej strony widać jabbe)
@abecadło co ty człowieku pierdolisz za durnoty, złóż komputer który za 1,5k a za kilka msc ~1k pociągnie gry w jakości 1080p, posiada napęd bluray i przede wszystkim jest bardzo mobilny.
Wasze komentarze o dominacja komputera nad konsolą są całkowicie bezsensu i świadczą tylko i wyłącznie o waszym ograniczeniu.
Wasze komentarze o dominacja komputera nad konsolą są całkowicie bezsensu i świadczą tylko i wyłącznie o waszym ograniczeniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów