📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Konsole są tylko niepotrzebnymi zabawkami
hmmm Xbox głośniejszy od poprzedniego
a co to PS4 to widzę że podłapał na starcie coś w rodzaju "RROD" z 360'tki
Teraz role się odwróciły ... I to mnie cieszy bo zawsze byłem za Xboxem
a co to PS4 to widzę że podłapał na starcie coś w rodzaju "RROD" z 360'tki
Teraz role się odwróciły ... I to mnie cieszy bo zawsze byłem za Xboxem
naprawde straszne....az pojade w piatek i kupie ps4 zeby to sprawdzic
Ojej, debile stały 4 godziny w kolejce żeby zrobić beta-testy, zapłacić za to i okazuje się że nie działa. Smutne w chuj.
nie oglądałem ale film z usterkami X boxa trwa 1:04 a film z PS4 5:20
Warto kupić konsole od Sony, tylko dla exclusivów, a jest tojuż teraz ogrom Doskonałych tytułów. Mam na myśli oczywiście wszystkie poprzednie generacje jak i obecną. Nie ma sensu kupować konsoli, żeby grać w te same gry co na pc i xboxie... . Potwierdzi to każdy właściciel PS
Dobra drodzy Sadole ja z innej półki , mam właśnie dylemat którą z konsol kupić ( tak wiem konsole to chuj lepszy pc) nowego X-boxa czy Ps4 a może model wcześniejsze ?
ja to bym zaczekal jeszce z rok tak jak bylo z x360 arcade najpierw sie przegrzewaly itp potem wyszla na plycie głuwnej jaspera i jest oki
i właśnie ja dlatego nigdy nie pre-orderuje ani nie stoję w kolejkach po nowości... poczekam aż wyjdą patche, naprawią wszystko i jeszcze stanieje.
kupowanie konsoli zaraz po premierze to wywalanie pieniędzy w błoto... w ogóle kupowanie konsoli to wywalanie pieniędzy w błoto.
xbox one ssie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów