📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja kupuje PS4 na premierę co do awaryjności to w dzisiejszych czasach wszystko się psuje a przy liczbie 1 milion sprzedanych ps4 w 24 godziny wiadomo że jakiś odsetek nie będzie działał.
ta pc. instalowanie jednej gry trwa cały dzień. Poza tym to sprzęt dla plebsu który tylko kradnie i narzeka.
Tak patrze że gościu próbuje odpalić Fife 14 na tym i myślę że, taniej by mu wyszło kupić pada albo 2 + nową graficzna z zasilaczem. No ale co zrobić są ludzie mądrzy i są takie oto własnie debile których można łatwo kontrolować.
musze przyznac ze ps4 ladnie swieci, ladna lampka za 500$
Nie chce tutaj wojny zaczynać, ale Ci co gadają, że konsola to bzdura są pojebani:) Mam PC od dziecka oraz konsolę i granie na PC to debilizm w pełnej okazałości(chyba, że mówimy o RTS, bo to jedyny gatunek, który na konsolach ssie, ale to tylko dlatego, że nikt nie robi RTS-ów na konsole, bo się nie sprzedają) Ok i jeszcze na koniec. Granie na konsoli jest mądre, a na PC to kretynizm. Jeśli chodzi o konsole to jasne, że Sony, ale tylko przez ich politykę. Chociaż PS4 moim zdaniem jest lepsza od klocka. O i jak słyszę o tym, że taniej się gra na PC to naprawdę tacy ludzie mnie śmieszą(nie mówię tu o cenie gier tylko o samej konsoli vs PC)
@Ciapaty
wiesz , że twórcy konsol potwierdzili że jakość konsol pod względem graficznym jest w krytycznym punkcie natomiast za kilka lat PC będą mieć taka grafikę o czym silniki graficzne konsol będą mogły tylko pomarzyć ?
wiesz , że twórcy konsol potwierdzili że jakość konsol pod względem graficznym jest w krytycznym punkcie natomiast za kilka lat PC będą mieć taka grafikę o czym silniki graficzne konsol będą mogły tylko pomarzyć ?
Ha co prawda ja PC-towiec jestem ale Konsolkę posiadam xD PS2 z początku produkcji xD i nadal działa
Ciapaty88,
Ja tak mówię i tak jest bo moja prawda jest mojsza niż twojsza? Taki duży, a nie wie co to konstruktywna krytyka.
BTW: Na moim lapku większość gier chodzi na wysokich lub średnio wysokich a i tak w porównaniu do konsoli PS3 i X360, czy nawet do PS4 grafika wypada lepiej. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale wiem jedno. Za 2 lata kupię lapka na którym będą mogły chodzić gry nawet sprzed 10 lat jak i te które wyjdą wraz z terminem zakupu PC. To jest ta miażdżąca przewaga PC nad konsolami. Że PC są otwarte i kompatybilne i jak ktoś się orientuje to i Gothica 1 na Win8 uruchomi.
Cytat:
Granie na konsoli jest mądre, a na PC to kretynizm.
Ja tak mówię i tak jest bo moja prawda jest mojsza niż twojsza? Taki duży, a nie wie co to konstruktywna krytyka.
BTW: Na moim lapku większość gier chodzi na wysokich lub średnio wysokich a i tak w porównaniu do konsoli PS3 i X360, czy nawet do PS4 grafika wypada lepiej. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale wiem jedno. Za 2 lata kupię lapka na którym będą mogły chodzić gry nawet sprzed 10 lat jak i te które wyjdą wraz z terminem zakupu PC. To jest ta miażdżąca przewaga PC nad konsolami. Że PC są otwarte i kompatybilne i jak ktoś się orientuje to i Gothica 1 na Win8 uruchomi.
od teraz zacznie się najlepszy czas na kupowanie konsol obecnej generacji - x360 i ps3. Bo po wyjściu nowych konsol, stare stanieją i to mocno. I to jeden z powodów dla których warto kupić. A drugim jest to, że macie już na obecną generacją od chuja tytułów i nie trzeba czekać aż gry wyjdą tak jak z xone i ps4
Wole PC od konsoli. Ale z tym waszym gadaniem, że kompa można polepszać a konsole nie itp... Przy dzisiejszym rozwoju techniki komputerowej polepszanie jest tak naprawde nieopłacalne. Kupujesz kompa, polepszając go tak naprawde kupujesz kolejny. Nowa płyta, grafika, szybszy ram, nowy procesor. Wszystko się wymienia, jedynie obudowe można zostawić. Zasilacz też często trzeba, żeby pociągnął. No a z dyskiem wiadomo ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów