4hitch napisał/a:
Refleks na poziomie 2 sekund, a IQ na poziomie małpki w zoo
@IRONiczny oraz @kenzol jako że wychowałem się na wsi to wam powiem, żebyście głupoty dalej nie rozszerzali. To jest ściernisko ze słomą lub bez dokładnie nie widzę po tym filmiku. Jeśli jest słoma to dla rolnika jest ważne jedynie aby jej nie wgniatać, tutaj jadą pomiędzy tymi pasami. Ściernisko ma jeden cel, być zaorane. Czyli jedynie maszyn utwardzających by rolnik sobie nie życzył.
Już nie filozuj, bo się gówno znasz pajacu. Zapytałem się czy rolnik pozwolił wam po tym polu jeździć, a ty rżniesz głupa, że nic się nie stało. Ja też znam takich co się wychowywali na wsi a nie wiedzą jak krowa wygląda. Porozjeżdżana i ubita od takich przejazdów gleba ciężko się orze, trzeba więcej energii dać ciągnikowi, aby uciągnął pług. To jeden przykład. Druga rzecz to taka, że z tych waszych bzyków może paść iskra na słomę i ognisko gotowe. Poza tym jak jeden z drugim zobaczy rozjeżdżoną ścieżkę, to zaczną tamtędy jeździć ludzie na skróty ciągnikami, rowerami, samochodami, itp. Rolnicy mają co roku z tym problem w niektórych miejscach w okresie pożniwnym, dopóki nie zaorają pola.
Nie jest to twoja działka, więc won z pola. A jak rolnik wyjdzie to takich debili z widłami, to potem nagrywają na komórkę filmiki i wrzucają w sieć z komentarzem jaka to polska wieś zacofana, a rolnicy chamscy, bo wyskakują z widłami do biednych motocyklistów, którzy się "zagubili"... no szkoda bardzo.