📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za pierwszym razem smród dredziary zniósł nieźle, za drugim nie wytrzymał.
Tak wyglądają ludzie którzy mają za dużo wolnego czasu i pieniędzy a za mało obowiązków i odpowiedzialności.
Nazywać to yogą, to jak nazwać picie Amareny pod sklepem degustacją win. Żul to nawet zapał ma większy i robi to nie dla poklasku, a dla siebie.
Velture napisał/a:
Tak wyglądają ludzie którzy mają za dużo wolnego czasu i pieniędzy a za mało obowiązków i odpowiedzialności.
Co ból dupki że musisz zapierdalać za 1200 i nie masz wolnego czasu, nie ?
A niech wygląda jak chce chuj Ci do tego
Ale brzydki koleś
CJMac napisał/a:
Co ból dupki że musisz zapierdalać za 1200 i nie masz wolnego czasu, nie ?
A niech wygląda jak chce chuj Ci do tego
Co ból dupki, że wyglądasz jak ona i chodzisz na czarne marsze bo twoja matka nie miała prawa do aborcji?
Velture napisał/a:
Co ból dupki, że wyglądasz jak ona i chodzisz na czarne marsze bo twoja matka nie miała prawa do aborcji?
Bardzo elokwentny komentarz
Zoofilka i debilka, myślała że jak się rozkroczy to kot powie do niej "I love you baby" i ja wyrucha.
Za to twój kwiecisty jak łąka we Wiosnę, życzę ci żebyś kiedyś od polaka biedaka potrzebował serca na przeszczep i żebyś go nie dostał. Amen.
CJMac napisał/a:
Bardzo elokwentny komentarz
Za to twój kwiecisty jak łąka we Wiosnę, życzę ci żebyś kiedyś od polaka biedaka potrzebował serca na przeszczep i żebyś go nie dostał. Amen.
Po włosach i tunelach widać że myślenie to nie jej specjalność...
kot jak wypierdolił w powietrze, lol niezłe
Obstawiałem że kotek wyczuje rybkę i złapie ją pazurami
krasnal_hałabała napisał/a:
Zoofilka i debilka, myślała że jak się rozkroczy to kot powie do niej "I love you baby" i ja wyrucha.
Sekciarz rzucił bardzo groźne zaklęcie. Aby ta klątwa się spełniła musisz odbębnić 2 zdrowaśki i opędzlować berło dowódcy (ten w czarnym).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów