Rozmiar jajników tej kobiety musi być olbrzymi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Co za suka...już mu te chipsy mogła dać do kurwy nędzy
Te niedźwiedzie to trochę jak nasze dziki. Włażą do miasta po żarcie ale agresji do człowieka mają niewiele. Chyba, że mają młode lub poczują, że są "pod ścianą" Co innego Grizzly. To niebezpieczne skurczybyki. I nie, nie byłem w Ameryce ale znam kogoś kogo znajomy był i powiedział mi co nieco
To nawet jej samochód nie był ;D
Sama chciała ojebać te chipsy - gruba suka.
Sunday napisał/a:
Albo olbrzymia, bezdenna pustka w jej głowie.
Kobieta zawsze sie musi przyjebac do czyjegosc szczescia.. nawet jesli jest to niedzwiedz. Nic zlego w sumie nie zrobil. nie atakowal itp. Sprytnie sobie poradzil no ale jebana pinda musiala wszystko zjebac. HA TFUU!
a widzieliście rozmiar tego niedźwiedzia? To jakieś młode gówno było.
Rozmiar jajników duży za to mózgu chyba zapomniała wziąć z domu do torebki.
Zamiast od razu krzyknąć przez uchylone okno samochodu, wystraszyć, to nieeee lepiej poczekać aż wejdzie do środka a potem ryzykowac własnym zdrowiem.
Tak, typowa kobieta z za dużymi jajnikami.
Zamiast od razu krzyknąć przez uchylone okno samochodu, wystraszyć, to nieeee lepiej poczekać aż wejdzie do środka a potem ryzykowac własnym zdrowiem.
Tak, typowa kobieta z za dużymi jajnikami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów