📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Za każdym razem przypomina mi się "Idiokracja" jak oglądam tego typu filmiki z hamburgerami.
ehhh to mi wypaliło mózg, słyszałem o tym programie ale dopiero teraz sobie uświadomiłem jakie to jest gówno
obczajcie na 1:17, gość zapierdala, a metka mu wisi, ciekawe, czy kupił przed programem, czy zajebał
To .... jest .... tak .... przytłaczające ..... nazywajmy rzeczy po imieniu; co tutaj mamy : same czarne spasione dupska, ich pseudo (albo nie, w zależności od wyniku) gangsta małpy i trzy .... cokolwiek to było (ale podają że to kobiety). Małpie tańce , małpie odzywki , "nygga nygga nygga " i program który ma potwierdzać ojcostwo ...... mamusię oszukasz, tatusia oszukasz ale natury nie oszukasz.
I to są na pewno tylko podłe stereotypy....
I to są na pewno tylko podłe stereotypy....
janlew napisał/a:
Pomijając negrów i white trashy co się z nimi zadają... Próba wciśnięcia człowiekowi w połowie mudżynskiego dziecka to już skurwysyństwo jest.
Obrazek
W teorii jest możliwe żeby z dwóch białych wyszedł gówniak
wystarczy że któreś z nich miało czarnego rodzica
Była kiedyś ponoć akcja że facet miał dziecko z dziewczyną i było czarne. Ten myślał, ze go zdradziła a okazało się że to jego babka się puściła z czarnym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów