📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Teraz rozumiem czemu Michael Jackson chciał być biały i potem jeszce bielcy co za małpy kurwa
Ostatnia akcja mnie rozjebała. Biała dupa serio była pewna, że biały typ jest ojcem jej mieszanego bękarta. xD Już pogłupieli w tej telewizji do reszty. Już normalnie sam byłem pewny, że wyjdzie, że jest tatusiem.
ja pierdole rozrywka dla ćwierćinteligentów... Jeśli ktoś jest ambitny to obejrzy "fakty" i bedzie wiedział co się dzieje na swiecie. Pozniej załączy "dlaczego ja" lub cos rownie ambitnego. Pozniej by zaczerpnąc troche kultury pojedzie do galerii handlowej, gdzie zahaczy o mcdonalds i moze obejrzy jakiesswiatowej klasy kino w stylu "spiderman" lub "kac wawa" W koncu przyjdzie ten upragniony dzien i taka kurwa pojdzie na wybory głosować na tych, ktorzy bedą rzadzic krajem. I jak tu kurwa ma się coś zmienic? :/
rozpacz tych tlustych morświnow jest fantastyczna
Pomijając negrów i white trashy co się z nimi zadają... Próba wciśnięcia człowiekowi w połowie mudżynskiego dziecka to już skurwysyństwo jest.
niech ta ostatnia szuka swojego mudżyna dalej
przeciez to sa ustawki kurwa. Zakladajac ze nie to te jebane walenie w chwili w ktorej slysza ze gach jednak jest ojcem powinny siedziec na pizdzie a nie skakac z radosci z mysla " KURWA UDALO MI SIE" bo w ten sposob kurwa przyznaja sie do zdrady. te wszzystkie programy to lipa...
Telewizja kłamie
Przeźroczyści,w dupę jebani.
Przeźroczyści,w dupę jebani.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów