📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie ma na świecie takiego facepalma który mógł by podsumować to co właśnie zobaczyłem
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
A XtraLudek, typ ze Świebodzina, jeszcze piwo temu dał. Jezus mu kazał?
@up Sadystyczne może być to, że ziemia sieje takich kretynów jak tych z tego filmiku. Innego wytłumaczenia nie widzę...
tak, tylko ze sa ludzie i parapety.. A w tym wykonaniu widac, ze goscie albo jaja se robili i niektorzy ich nie zrozumieli.. Bo watpie by tak na serio odpierdalali ^^
kurwa jaka matka wychowuje dzieci których nie oswaja ze słowem wstyd...
tak chodzę po mleko...a tak śmigam po piwo
idol już na pewno jest
Skurwysyn jaki zawiedziony ale w jednym się zgadzam z nim, że to nie program o tańcu ;D
'dopiero sie zaczela muzyka' - kurwa, byle co powie, to i tak ten pedal mnie wkurwia... jak ja go nie lubie. duporuchacz jebany...
Koles powien przejsc dalej, pewnie cwiczyl latami ten uklad, a tu chuj..;'/
Koles powien przejsc dalej, pewnie cwiczyl latami ten uklad, a tu chuj..;'/
Pomyśleliście kiedyś o tym, że w takich programach płacą ludziom za robienie z siebie debili, żeby podnieść oglądalność bo publika się takim gównem podnieca? I ktoś zarabia niezłą kasę, a wy każdym smsem, każdym zaśmieceniem serwisów i każdym innym gestem wspieracie tą kulturę gówna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów