📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C0C0JUMBO napisał/a:
Morda psi suczku.
Widzę koński zwisie, że mentalnie jesteś na poziomie dziecka z piaskownicy. Ty chyba całe dnie w niej spędzasz, skoro nie wiesz jaka jest różnica między "pracą" a "robotą"...
No własnie ich złapali w Gdańsku, chcieli za ten 'towar' 600tys zł.
MasterTroll napisał/a:
Widzę koński zwisie, że mentalnie jesteś na poziomie dziecka z piaskownicy. Ty chyba całe dnie w niej spędzasz, skoro nie wiesz jaka jest różnica między "pracą" a "robotą"...
Bo kurwa do roboty to się idzie.
A pracę wykonuje.
C0C0JUMBO napisał/a:
Spec od motoryzacji to Ty nie jesteś. To jest stara Octavia.
Nie kradne, nie znam się.
to nie jest fabia kasztanie
nie w Gdańsku a gdzieś na wschodzie ciemniaku
Janusz_k napisał/a:
No własnie ich złapali w Gdańsku, chcieli za ten 'towar' 600tys zł.
nie w Gdańsku a gdzieś na wschodzie ciemniaku
Przynajmniej o nie zasłonięte usta i nos, policja nie może się przyczepić.
A to nie są przypadkiem znowu nasi rodacy? Bo ostatnio policja zatrzymała gang który obrabiał jubilerów w Rzeszy.
W sumie zdziwil bym się jakby to nie byli Polacy. Złodziejstwo jest w Polsce dziedziczone genetycznie.
W sumie zdziwil bym się jakby to nie byli Polacy. Złodziejstwo jest w Polsce dziedziczone genetycznie.
Wiewór napisał/a:
Złodziejstwo jest w Polsce dziedziczone genetycznie.
Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Wiewór napisał/a:
Złodziejstwo jest w Polsce dziedziczone genetycznie.
Co więc już dziś zapierdoliłeś, kundelku?
Srania we własne gniazdo ciąg dalszy. Tak sobie podnosisz pizdusiu samoocenę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów