📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Napiszę to choć nie będzie to popularny komentarz 3ba mieć leb do tej roboty
Vinyl napisał/a:
3ba mieć leb do tej roboty
a ty co kurwa, stary złodziej jeszcze z lwowskiej szkoły?
Vinyl napisał/a:
Trzeba to być jebanym nierobem by złodziejstwo nazywać robotą. Kij Ci w oko pojebie.
Vinyl napisał/a:
C0C0JUMBO napisał/a:
Trzeba to być jebanym nierobem by złodziejstwo nazywać robotą. Kij Ci w oko pojebie.
Na chuj się czepiasz, skoro dobrze napisał?! Włamanie to jest właśnie "robota", a nie "praca".
@up semantyka kolego
Dobro tego świata jest wypracowane komfortem i niedoborem innych (ludzi)
Jeżeli myślisz inaczej to tylko mi po prostu ciebie szkoda
ale Nick masz fajowy! Cocojambo!
@halman dałem ci piwko, zawsze za ciekawe i niebanalne odwołania do historii
Dobro tego świata jest wypracowane komfortem i niedoborem innych (ludzi)
Jeżeli myślisz inaczej to tylko mi po prostu ciebie szkoda
ale Nick masz fajowy! Cocojambo!
MasterTroll napisał/a:
Na chuj się czepiasz, skoro dobrze napisał?! Włamanie to jest właśnie "robota", a nie "praca".
sjp.pwn.pl/sjp/robota;2515450.html
Morda psi suczku.
Vinyl napisał/a:
skoro wiesz co to lwowska szkoła to sobie budujesz u mnie dobre mniemanie
Halman napisał/a:
skoro wiesz co to lwowska szkoła to sobie budujesz u mnie szacunek.
Muszę się wtrącić bo łzy ze śmiechu mi płyną. Z całym szacunkiem do Waszej wiedzy, jednak szacunek Halmana to obciach, a Wasze wzajemne lizanie po jajach jest komiczne.
C0C0JUMBO napisał/a:
Muszę się wtrącić bo łzy ze śmiechu mi płyną. Z całym szacunkiem do Waszej wiedzy, jednak szacunek Halmana to obciach, a Wasze wzajemne lizanie po jajach jest komiczne.
i chuj, już ci pociekło po nogawce...
Kolega cocojumbo z tych systemowcow linkuje oficjalne witryny
Ciekawe koleżko czy tak lekko ci przyjdzie powolywanie sie na instytucje gdy zaczną padać , jak w Ameryce padają przez skkrumpowanych politykow, kretactwo, lapowkArstwo i nepotyzm
Mam tyle samo szacunku do tych złodziei co do kradnących poliykow i kurwiazych sie babek
Znajdują niszę w której działają, używają zasobów umysło wych/cielesnych do zdobycia zasobów w swym pazernym i nędznym życiu
Ale gdy zaczniesz myśleć dalej to czyje życie tak na prawdę ma znaczenie? Pani z kasy z biedronki?
Więc odpowiem ci bo będąc imbecylem sam do tego nie dojdziesz: ta jednostka jest ważna która w momencie próby będzie przydatna, a uwierz mi, skill który posiadają ci panowie można w odp warunkach ktorych ty jako posluszna owca nigdy nie zaprojektujesz w swojej nedznej czaszce - obrocic w szczere dobro, dobro ogółu, a poki co se kradną, bo każdy kradnie (także ty cocojambo, chocby nasz czas tutaj, wszyscy płacimy cenę czyta jac twoje dziecinne podwazania - Nick chyba zgodny ze stanem dojrzałości)
Ciekawe koleżko czy tak lekko ci przyjdzie powolywanie sie na instytucje gdy zaczną padać , jak w Ameryce padają przez skkrumpowanych politykow, kretactwo, lapowkArstwo i nepotyzm
Mam tyle samo szacunku do tych złodziei co do kradnących poliykow i kurwiazych sie babek
Znajdują niszę w której działają, używają zasobów umysło wych/cielesnych do zdobycia zasobów w swym pazernym i nędznym życiu
Ale gdy zaczniesz myśleć dalej to czyje życie tak na prawdę ma znaczenie? Pani z kasy z biedronki?
Więc odpowiem ci bo będąc imbecylem sam do tego nie dojdziesz: ta jednostka jest ważna która w momencie próby będzie przydatna, a uwierz mi, skill który posiadają ci panowie można w odp warunkach ktorych ty jako posluszna owca nigdy nie zaprojektujesz w swojej nedznej czaszce - obrocic w szczere dobro, dobro ogółu, a poki co se kradną, bo każdy kradnie (także ty cocojambo, chocby nasz czas tutaj, wszyscy płacimy cenę czyta jac twoje dziecinne podwazania - Nick chyba zgodny ze stanem dojrzałości)
Dobrze że mieli maseczki. Przynajmniej się nie zarażą.
Halman napisał/a:
i chuj, już ci pociekło po nogawce...
Każdy komentarz edytujesz po kilka razy? Jakis problem z emocjami, z wypowiedzią czy zwykle pedalstwo?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów