A tu zonk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A tu zonk
Chciałbym trafić na takiego cwela kiedyś uuuuu było by co nagrywać na sadistica, oddzielny temat byłby obok ukry i palestyny
wrzesin602 napisał/a:
Chciałbym trafić na takiego cwela kiedyś uuuuu było by co nagrywać na sadistica, oddzielny temat byłby obok ukry i palestyny
Już miałeś mu zajebać ale.....
i tu będziesz nas raczył powodami czemu nie wyszło
Kępa za błędną odpowiedź na pytanie..... Aż mi się ojciec przypomniał jak leciałem w chuja z szkołą
ECPU wersja amerykańska
Kurwa jak on ma 35 lat to ja w chuj dobrze na 38 wyglądam.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Kurwa jak on ma 35 lat to ja w chuj dobrze na 38 wyglądam.
ty nie masz nogi więc ludzie ci z litości mówią że wyglądasz na mniej
wrzesin602 napisał/a:
Ocknij się, bo jeszcze się zlejesz z tej podniety.
Nigdy nie zrozumiem pedofili jarających się kilku, czy kilkunastoletnimi dziećmi, albo zoofili ruchających kozy, krowę, czy psa.. Ja np. poza bardzo okazjonalnym ruchaniem i notorycznym trzepaniem kapucyna do otyłych, 150-kilowych mamusiek, raz na jakiś czas (po uprzednim oczyszczeniu jelita grubego lewatywą i oczywiście za zgodą drugiej strony) chętnie bym takiego cukieraska dziadziusia zerżnął ostro w srake...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów