Co widzimy?
znowu wróciłem na sadolaNie tłumacz się pisowski tłuku ze spraną przez tvpis łepetyną. Zostałeś szybciutko zaorany i tyle w temacie a teraz możesz wracać do oglądania tvp DezInfo. Dla was, pisowskich kretynów, jak ktoś nie ogląda tvpis to odrazu zwolennik po, tvnu i wyborczej i nie pojmujecie, jebane pisowskie lemingi, że można nie oglądać ani jednego ani drugiego. Szczególnie pisowskie kurwy lubią szufladkować ludzi i dzielić na zwolenników pis i po. Gardzę wami jak mało kim. W tvpis powiedzą, żebyś zjadł gówno to zeżresz i jeszcze poprosisz o dokładkę a jak ja odmówię to zaczniesz swoje żałosne pierdolenie, że w tvnie zakazali mimo iż wyraźnie kilka razy zaznaczyłem, że nie oglądam ani jednego ani drugiego syfu.
Więc jak to jest z tobą? Ty możesz innych szufladkować a ciebie inni nie mogą?
Czyli nie dość że jesteś lewackim zjebem to jeszcze i hipokrytą????
Co do reszty... Czy ty myślisz że ja wami nie gardzę? Oczywiście że tak, jak każda sprzedajną niemiecką kurwą.
Teraz macie jednego więcej w waszym kurwidołku, z tego co słyszałem. Takiej kurwy w polityce jak giertych to jeszcze w naszym kraju nie było.
Masz już na kogo głosować. Pasujecie do siebie...
Jego elektorat
Przecież sam się jebany pisowski tłuku przyznałeś do oglądania tvpis więc sam się zaorałeś. Nie tłumacz się teraz bo marnie ci to wychodzi. Jesteś jebanym pisowskim lemingiem łykającym propagandę morawieckiego jak młody pelikan. Rządowa reżimówka zrobiła ci zupę z mózgu ty prawie 50 letni dziadku z wodogłowiem. Twoje jedyne argumenty to pisowskie propagandowe pierdolenie, że ,,jestem niemcem, oglądam tvn i popieram po" i dalej jebany kretynie nie rozumiesz, że nie muszę być za platformą żeby jebać pisowskie ścierwa. Takim śmieciom powinni odbierać prawa wyborcze. Przez takie podstarzałe kurwiska młodzi będą mieli pod górkę w tym kraju.