Co widzimy?
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.______________
Nie wylewaj waćpan wina!Nie wiem skąd takie niusy bierzesz ale zmień źródło.
Na tvn24 i na gazecie nic o tym nie ma więc na 100% to prawicowa propaganda ...
jak ty takie media czytasz - ogladasz to sie nie dziwie ze tak myslisz.
juz same twoja slowa o "propagandzie" pokazuja jak masz wyprana glowe.
nie slyszales o pani merkel, jej zaproszeniu, zadymach we francji niemczech, szwecji itd., gwaltach, o naszej granicy z bialorusia, o relokacji imigrantow?
zastanow sie geniuszu dlaczego unia chce relokowac imigrantow? bo jest ich malo? czy dlatego ze ciagle te dzikusy napieraja na europe!
a ty piszesz o jakiejs propagandzie i potrzebujesz zrodla?? wlacz myslenie to wystarczy!
jak ty takie media czytasz - ogladasz to sie nie dziwie ze tak myslisz.
juz same twoja slowa o "propagandzie" pokazuja jak masz wyprana glowe.
nie slyszales o pani merkel, jej zaproszeniu, zadymach we francji niemczech, szwecji itd., gwaltach, o naszej granicy z bialorusia, o relokacji imigrantow?
zastanow sie geniuszu dlaczego unia chce relokowac imigrantow? bo jest ich malo? czy dlatego ze ciagle te dzikusy napieraja na europe!
a ty piszesz o jakiejs propagandzie i potrzebujesz zrodla?? wlacz myslenie to wystarczy!
Nie tłumacz się pisowski tłuku ze spraną przez tvpis łepetyną. Zostałeś szybciutko zaorany i tyle w temacie a teraz możesz wracać do oglądania tvp DezInfo. Dla was, pisowskich kretynów, jak ktoś nie ogląda tvpis to odrazu zwolennik tvnu i wyborczej i nie pojmujecie, jebane pisowskie lemingi, że można nie oglądać ani jednego ani drugiego. Szczególnie pisowskie kurwy lubią dzielić i szufladkować ludzi na zwolenników pis i po. Gardzę wami jak mało kim.