Co widzimy?
Co widzimy?
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spadną im ceny usług medycznych i poziom wykształcenia technicznego na wyspie sie podniesie. Razem z krzykiem mieszkańców
Na tvn24 i na gazecie nic o tym nie ma więc na 100% to prawicowa propaganda ...
Co widzimy? Cel dla rakiety naprowadzanej, lub bomby...ewentualne cel dla kilku "żołnierzy" z M60 lub podobnym karabinem.
Nie wiem skąd takie niusy bierzesz ale zmień źródło.
Na tvn24 i na gazecie nic o tym nie ma więc na 100% to prawicowa propaganda ...
jak ty takie media czytasz - ogladasz to sie nie dziwie ze tak myslisz.
juz same twoja slowa o "propagandzie" pokazuja jak masz wyprana glowe.
nie slyszales o pani merkel, jej zaproszeniu, zadymach we francji niemczech, szwecji itd., gwaltach, o naszej granicy z bialorusia, o relokacji imigrantow?
zastanow sie geniuszu dlaczego unia chce relokowac imigrantow? bo jest ich malo? czy dlatego ze ciagle te dzikusy napieraja na europe!
a ty piszesz o jakiejs propagandzie i potrzebujesz zrodla?? wlacz myslenie to wystarczy!
nie slyszales o pani merkel, jej zaproszeniu, zadymach we francji niemczech, szwecji itd., gwaltach, o naszej granicy z bialorusia, o relokacji imigrantow?
zastanow sie geniuszu dlaczego unia chce relokowac imigrantow? bo jest ich malo? czy dlatego ze ciagle te dzikusy napieraja na europe!
a ty piszesz o jakiejs propagandzie i potrzebujesz zrodla?? wlacz myslenie to wystarczy!
Widzę że sarkazmu nie zauważyłbyś nawet kiedy by cię w dupę kopnął....
Obornik wywaliło w miejskiej zabudowie?
Przeczytałem cytat; bezczelne, perfidne kłamstwa!
Ja tam widzę na początku obok inżyniera w żółtej koszulce jedną kobietę z małym akbarem albo fatimą
Widzę że sarkazmu nie zauważyłbyś nawet kiedy by cię w dupę kopnął....
Nie tłumacz się pisowski tłuku ze spraną przez tvpis łepetyną. Zostałeś szybciutko zaorany i tyle w temacie a teraz możesz wracać do oglądania tvp DezInfo. Dla was, pisowskich kretynów, jak ktoś nie ogląda tvpis to odrazu zwolennik po, tvnu i wyborczej i nie pojmujecie, jebane pisowskie lemingi, że można nie oglądać ani jednego ani drugiego. Szczególnie pisowskie kurwy lubią szufladkować ludzi i dzielić na zwolenników pis i po. Gardzę wami jak mało kim. W tvpis powiedzą, żebyś zjadł gówno to zeżresz i jeszcze poprosisz o dokładkę a jak ja odmówię to zaczniesz swoje żałosne pierdolenie, że w tvnie zakazali mimo iż wyraźnie kilka razy zaznaczyłem, że nie oglądam ani jednego ani drugiego syfu.
Nie tłumacz się pisowski tłuku ze spraną przez tvpis łepetyną. Zostałeś szybciutko zaorany i tyle w temacie a teraz możesz wracać do oglądania tvp DezInfo. Dla was, pisowskich kretynów, jak ktoś nie ogląda tvpis to odrazu zwolennik tvnu i wyborczej i nie pojmujecie, jebane pisowskie lemingi, że można nie oglądać ani jednego ani drugiego. Szczególnie pisowskie kurwy lubią dzielić i szufladkować ludzi na zwolenników pis i po. Gardzę wami jak mało kim.
Zamknij się pinki leszczu ty jeden tefałenowski. Tylko TVP, jebać jaruzela, precz z komuną, niech żyje wolna Polska.
Zamknij się pinki leszczu ty jeden tefałenowski. Tylko pis, jebać jaruzela, precz z komuną, niech żyje wolna Polska.
Pies cię jebał motylku w brzuchu ty jeden Ale masz rację, niech żyje wolna Polska precz z komuną
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów